Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Iñaki Urdangarin amb la mascareta posada i atenent a la premsa

Iñaki Urdangarin torna al Barça, però no veurà ni un duro: feina sorpresa

Enric Masip, adjunt a la presidència del Barça, admet que Urdangarin està fent unes pràctiques no remunerades al club

Sí, Urdangarin és un personatge polèmic. Que si el cas Noos, que si la seva amant... l'exduc de Palma és ara mateix una autèntica bomba de rellotgeria. Per això, qualsevol novetat i moviment envers la seva figura, és notícia. I més, si la notícia passa a Barcelona i, en concret, a Can Barça

Enric Masip, adjunt a la presidència del Futbol Club Barcelona, ha admès que Iñaki Urdangarin està fent unes pràctiques no remunerades al club blaugrana. En declaracions al programa 'La Sotana', Masip ha explicat que va ser Urdangarin qui va demanar l'estada al club. 

Iñaki Urdangarin, mite del Palau, està fent actualment un curs de coaching i per, acabar la seva formació, hauria sol·licitat fer les pràctiques al F.C.Barcelona

Masip, contundent: «Són pràctiques, no és una feina»

Urdangarin, sobre qui pesa el debat sobre si la seva samarreta ha d'estar penjada al Palau, està fent pràctiques al Barça. I això, com no pot ser d'altra manera, pot suscitar tot tipus de polèmiques. 

Per això mateix, Masip matisava: «Són pràctiques, no és una feina. Què fem? Li tanquem les portes del Palau? Iñaki i jo no érem amics... el seu millor amic era Barrufet i Barbeito». 

«Crec que en un moment així no cal anar a rebentar la gent», ha sentenciat l'excapità del Barça d'handbol. «Crec que ja ha començat les pràctiques», ha relatat Masip. 

Urdangarin i el seu gir cap a Barcelona

Era Vitòria i ara sembla que és Barcelona. Iñaki Urdangarin ha decidit tornar a la ciutat que el va acollir durant tants i tants anys per tornar al Barça

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta de bàsquet del FC Barcelona
Pablo Urdangarin, el fill d'Iñaki Urdangarin, juga al segon equip d'handbol del Barça. | EP

De fet, aquesta és una possibilitat que ja s'havia parlat anteriorment, però mai s'havia acabat de concretar. 

Ara, doncs, Iñaki Urdangarin coincidirà a Can Barça amb el seu fill Pablo, que està seguint les seves passes com a jugador d'handbol. Pablo Urdangarin, de 21 anys, juga actualment al segon equip d'handbol, tot i que ja ha debutat amb el primer equip culer de la mà de Antonio Carlos Ortega.