Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un hotel.

Els Bombers, de bòlid: es declaren incendis en un balneari i un hotel a Catalunya

Els Bombers treballen en l'incendi d'un hotel a Balaguer i d'un balneari a Sant Hilari Sacalm

Djous mogut per als Bombers de la Generalitat. El cos ha hagut d'intervenir avui per apagar un incendi a l'hotel balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm i un altre en un hotel a Balaguer. 

Segons explica Diari de Girona, el primer dels focs s'ha produit a tres quarts d'onze del matí a Sant Hilari Sacalm. Diverses persones han alertat del fum blanc que sortia de l'espai i els Bombers de la Generalitat s'hi han desplaçat ràpidament amb quatre dotacions. 

El mateix personal del balnerari ha pogut apagar el foc, però —això sí—, el fum s'ha estès per tot l'hotel. Els Bombers han hagut de desplaçar-se fins l'assecadora de l'espai, on s'havia concentrat el foc, per a apagar-lo. 

S'incendia hotel a Balaguer

Una altra de les notícies del dia és l'hotel que ha cremat a Balaguer, a la comarca de La Noguera. Segons expliquen els Bombers de la Generalitat, la campana extractora ha cremat la cuina al punt de les 11.30 hores del matí d'aquest dijous, 29 de setembre. 

L'escalfor de l'incendi ha afectat la xemeneia i les conduccions de serveis. Els Bombers s'hi han desplaçat amb fins a cinc dotacions i han revisat que ningú prengués mal.