Increpen l'alcalde de Lleida per la decisió de la Generalitat de confinar Lleida

Un grup persones s'encara amb Miquel Pueyo i li retreu que no hagi defensat la capital del Segrià

Una dona demana als polítics que donin la cara, en un cartell que ha portat a la concentració a Lleida en contra de l'enduriment del confinament a Lleida i set municipis més del Segrià
Unes 300 persones es van manifestar aquest diumenge a la tarda als carrers de Lleida en contra la decisió d'endurir el confinament. | ACN

El confinament estricte que ha decretat aquest diumenge el Govern a Lleida i altres set municipis del Segrià no ha agradat gaire els lleidatans, que ho van demostrar a la capital de la comarca amb una manifestació en contra de la decisió. La trobada, que va comptar amb l'assistència d'unes 300 persones, va carregar, entre altres, contra el president de la Generalitat, Quim Torra, i de l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, demanant la seva dimissió.

Aquesta, però, no va ser l'única mostra de rebuig contra una decisió que durant la passada matinada ha estat esmenada per un jutjat de Lleida, que ha tombat l'enduriment de les mesures de confinament. Així, aquest diumenge a la tarda, un grup de cinc persones va encarar-se amb l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, després de la roda de premsa en què es va anunciar la decisió.

Retrets a Pueyo per no haver defensat Lleida davant la Generalitat

En un vídeo que ha corregut per les xarxes socials, un home i una dona dialoguen amb el paer en cap de la capital del Segrià, en una conversa que va pujant de to i en la qual els ciutadans acaben recriminant a Pueyo que no hagi defensat Lleida davant les decisions de la Generalitat. Així mateix, també han assegurat que «comerciants, restauradors i empreses moriran per la vostra culpa».

L'alcalde de Lleida s'ha defensat davant d'aquestes crítiques assegurant que sí que han defensat Lleida davant la Generalitat, però que «les decisions de Salut i d'Interior no les pot prendre un alcalde», afegint que «si el Govern decideix que tanca un territori, el tanca».

L'intercanvi de paraules entre el paer en cap de Lleida i aquest grup de ciutadans, que no va durar ni dos minuts, va acabar amb peticions de dimissió cap a Pueyo, la negació de l'existència del virus i amb una de les persones que parla amb l'alcalde assegurant que es penedia d'haver-lo votat.


Comentaris

envia el comentari