Indignació a les xarxes contra la trentena de 'botellons' organitzats a Madrid el primer dia de desconfinament

La Policia Municipal de Madrid va intervenir en una quinzena de barris, interposant denuncies per incomplir l'estat d'alarma i consumir alcohol a la via pública

Imatge de diverses ampolles d'alcohol i refrescos
Els agents de la Policia Municipal de Madrid van actuar en una trentena de 'botellons'. | Europa Press

Les xarxes socials van mostrar el seu rebuig i la seva indignació davant la trentena de festes de carrer que es van produir en una quinzena de districtes de Madrid entre la nit de dissabte i la jornada d'ahir. Segons va informar la Policia Municipal de Madrid, van haver d'intervenir en un total de 30 de 'botellons' i trobades, cadascun dels quals reunia entre cinc i dotze persones, la gran majoria joves.

En aquestes trobades, que incomplien el decret d'alarma, els joves consumien alcohol, ballaven i cantaven, alhora que proferien consignes com «que no, que jo no em quedo a casa». Els agents de la policia local madrilenya van imposar a les persones identificades dues propostes de sanció per incomplir l'estat d'alarma i per consumir alcohol a la via pública. La suma d'ambdues sancions arriba als 1.000 euros aproximadament.

Aquestes festes de carrer, segons va explicar el cos policial, es van celebrar als districtes de Fuencarral-El Pardo (2); Hortaleza (2); Centro (2); Tetuan (2); Villaverde (5); Barajas (1); Chamartín (1); Puente de Vallecas (2); Ciudad Lineal (2); San Blas-Canillejas (3); Arganzuela (2); Carabanchel (2); Moratalaz (1); Moncloa-Aravaca (1); i Usera (2). 


Comentaris

envia el comentari