Inés Arrimadas en un míting de Ciudadanos

Inés Arrimadas dona una gran notícia: embarassada del seu segon bebè

La política espanyola tracta de conciliar la seva vida familiar i laboral el màxim possible

Inés Arrimadas i els seus estan d'enhorabona. La política espanyola està embarassada del seu segon fill. Les xarxes socials han sigut el lloc escollit per fer pública aquesta bona notícia.

La presidenta de Ciutadans serà mare a principi de l'any que ve

Inés Arrimadas ha confirmat fa tot just una hora el seu nou estat de salut en el seu perfil d'Instagram. En aquesta plataforma ha confirmat, amb un text, que la seva família creixerà l'any que ve. 

«Ens fa una gran il·lusió donar-li a l'Álex un germanet i ja estem desitjant tenir-lo en els nostres braços», ha escrit a la publicació.

Al costat del text, Inés Arrimadas ha compartit una imatge acompanyada del seu marit, Xavier Cima, i el seu fill. Aquest últim passarà a ser el germà gran del segon nadó de la parella.

La líder de la formació taronja ha manifestat que es troba «perfectament». També, que formar una família «és un dels millors regals que et pot donar la vida».

Són molts els comentaris que ha rebut la tendra imatge de la política espanyola. El seu company de partit Edmundo Bal li ha donat la raó a la vegada que l'enhorabona en un breu, però emotiu text.

«Quina gran notícia! Enhorabona, família. Efectivament formar una família és una de les experiències més meravelloses que existeixen. Us desitjo el millor de cor», ha escrit.

Begoña Villacís també ha manifestat la seva emoció en conèixer la bona notícia. «El millor regal que pot tenir l'Álex. M'alegro molt, amiga, ja veuràs quan els ajuntem a tots», ha assenyalat.

Altres companys com María Muñoz i Maite Pagazaurtundua també li han desitjat el millor en aquesta nova etapa. Juan Marín tampoc ha volgut oblidar-se de donar-li la seva més sincera enhorabona.

Un nou nadó a la família en poc temps

Inés Arrimadas i el consultor i expolític Xavier Cima ja són tots uns experts en això de ser pares. El maig de 2020, va néixer el seu primer fill a Madrid.

L'anunci de l'arribada d'Álex va omplir d'il·lusió el seu partit. Tant, que a la pantalla gegant de la seu nacional de la formació taronja es va projectar una gran felicitació.

Ara la parella torna a estar d'enhorabona. Aquest any han celebrat el seu cinquè aniversari de casament i el primer aniversari de l'Álex.

Al començament de l'any que ve, la família tindrà un membre més que promet ser l'alegria de la casa. I és que segur que és el company perfecte de jocs del petit Álex, que passarà a convertir-se en germà gran.

La realitat és que la líder taronja i el seu marit fa temps que tenen ajuda amb el seu primogènit. Així que segur que amb el segon nadó també tindran qui els doni un cop de mà a casa.

Els seus familiars estan lluny, a Jerez i Girona, i no poden estar amb ells tant com els agradaria. Això, òbviament, complica que els avis els ajudin.

«A casa ens organitzem, amb molt esforç, com totes les famílies. Ens coordinem amb el meu marit i renunciem a gairebé tot, no tenim vida social, per exemple», assenyalava Inés Arrimadas temps enrere a Vanitatis.

«Tenim la sort de poder tenir ajuda, quan estem a Madrid o a Barcelona no tenim a les nostres famílies a prop. Ells són a Girona i a Cadis, així que sense ajuda seria impossible. Ho vam aconseguir organitzant-nos molt», afegia.

A més, ser mare alhora que presidenta d'un partit que travessa una època complicada li genera sentiments contradictoris. Adora al seu fill i pateix per no poder estar més amb ell. I quan està a casa recorda la feina que no ha pogut acabar.