El calvari d'Inés Ballester: de sobreviure al càncer a patir coronavirus

La periodista ha confessat que ho està passant molt malament

La periodista ha relatat la seva lluita contra el coronavirus | Twitter

La periodista de TVEInés Ballester està passant per un dels pitjors moments de la seva vida, com per desgràcia la gran majoria d'espanyols. La periodista ha passat d'informar sobre la pandèmia del coronavirus a patir-la.

Ballester ha aconseguit vèncer la malaltia que ha deixat a més de 25.000 persones mortes a Espanya. Als seus 61 anys, la periodista ha patit les conseqüències del coronavirus, que la va obligar a ingressar a l'hospital amb una pneumònia bilateral severa.

La mítica de periodista de TVE ha compartit el calvari que va viure en una entrevista per a 'El País'. Inés Ballester va haver de romandre ingressada 21 dies, que se li van fer eterns, a causa del dolor i la soledat.

Ballester ha reconegut que ho ha passat realment malament, tant que li han quedat seqüeles mentals que se li manifesten de nit en forma de malsons. Després d'haver estat hospitalitzada durant tres setmanes, la periodista ja és a casa guardant repòs i esperant a passar la quarantena recomanada un cop superat el virus.

La solitud i la incertesa del coronavirus

«Per a mi el virus ha estat pitjor que el càncer. Amb el càncer saps que et pots morir, però no vaig sentir dolor ni soledat i sí la calor dels meus i de moltes persones que l'han passat. Vaig tenir metges que sabien el que feien i això em donava seguretat i tranquil·litat. El pitjor d'aquest virus és la soledat. El càncer no em va canviar la vida. Vaig sortir amb la mateixa mala hòstia de sempre. Ara no, ara estic molt fluixeta. Se'm passarà, però això m'ha tocat molt», ha explicat la periodista a 'El País'.

El pitjor per a ella com molt bé ha explicat ha estat la solitud, ja que per culpa de l'alta propagació del coronavirus, està prohibit rebre visites a l'hospital per evitar contagiar més persones. A això se li suma la incertesa de la malaltia.

Inés Ballester es troba a Castelló, descansant i recuperant-se, ja que les seqüeles que deixa el virus són bastant importants. «Els pulmons no estan del tot bé. Faig ioga en línia, psicòloga en línia, prenc un vi amb les amigues després dels aplaudiments en línia, tot en línia, amb el carrer i el 'tocona' que jo sóc. Estic rara», ha expressat la periodista, relatant el calvari que ha viscut i les conseqüències.


Comentaris

envia el comentari