Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rusc d'abelles paret compartit a Twitter

Sorprenent troballa d'un noi després de sentir «brunzits» a les parets de la seva habitació

Ha compartit a les xarxes la curiosa història
Rusc d'abelles paret compartit a Twitter
Inesperada troballa d'un usuari de Twitter a la paret de l'habitació | Twitter

Hi ha coses que un no podria imaginar mai que fossin possibles, i això és el que li va passar a l'usuari de Twitter 'El Miru', qui ha volgut compartir una  curiosa història a les xarxes. El @miru_ricard explica com a vegades «sentia brunzits quan anava a llit», però es pensava que seria l'endoll, o un mal contacte, fins que un dia va trobar diverses abelles mortes a terra, al costat de les sabatilles i va pensar «ai carai».

El protagonista del succés va estar diverses setmanes sentint brunzits quan anava a dormir  a l'habitació, fins que un dia se li va ocórrer posar l'orella a la paret i va veure que provenia de dins. En tirar part de la  paret a terra, 'El Miru' va descobrir una cosa que no s'esperava: un enorme  rusc d'abelles feia vida a la seva habitació. 

Les abelles, una espècie protegida

Després de trucar i enviar correus electrònics a diversos especialistes, va poder contactar amb un apicultor que va aconseguir retirar les abelles, una feina important i complicada, ja que cal recordar que les abelles són una espècie protegida. Una troballa inesperada que li va costar «una pasta», explica. El procés va ser complex, perquè a més de l'apicultor també va haver de fer obres a la paret. 

Les xarxes no han tardat en reaccionar, i la majoria d'usuaris coincidien  en comentaris com: «Mare meva» o «em moro». Tot i que la feina  sembla que no està acabada, 'El Miru' s'ho ha pres amb humor i ha optat per fer broma de la mala sort a Twitter: «Dir que la mel  era brutal... això si!»

També et pot interessar...