Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Loteria

El mètode infal·lible d'un matemàtic que va guanyar 14 vegades la loteria

El matemàtic Stefan Mandel va guanyar 14 vegades la loteria gràcies a aquesta audaç estratègia

Els experts asseguren que una persona té molt poques probabilitats de guanyar la loteria, i guanyar-la dues vegades ja és gairebé impossible. Stefan Mandel ha desafiat totes les estadístiques. Aquest matemàtic romanès ha guanyat 14 vegades la loteria, i ho ha fet amb un mètode refinat.

Stefan va inventar i perfeccionar una estratègia matemàtica per guanyar la loteria, i li va funcionar. Tant és així que va encadenar diversos triomfs i va motivar la FIA i l'FBI a què li seguissin la pista. El matemàtic ha revelat aquest mètode infal·lible per guanyar la loteria, a partir de les teories de probabilitat.

L'afortunat ha mantingut el secret durant un any, però finalment ha revelat el seu truc. El seu exemple demostra que amb una bona estratègia pots atreure la sort i augmentar les teves probabilitats d'èxit. A més d'aquest, hi ha altres mètodes matemàtics per guanyar els sorteigs de loteria.

El mètode refinat de Stefan

Gràcies al mètode que va inventar, aquest matemàtic va guanyar diverses vegades la loteria i va obligar diversos països a canviar les normes dels sorteigs. Aquest home es va mudar a Austràlia i va aconseguir la nacionalitat del país. Amb això, va poder accedir a l'activitat financera de la Commonwealth britànica.

Stefan Mandel
Stefan Mandel es va fer milionari gràcies a la loteria. | Cedida

A partir d'aquí va apostar en diversos sorteigs alhora i va crear un fons d'inversió regit per la legislació econòmica. El seu objectiu principal era guanyar la loteria i repartir els beneficis. El pas següent va ser comprar molts tiquets del sorteig seguint un pla minuciosament pensat.

El matemàtic va establir un pla tenint en compte el nombre total de combinacions possibles. Segons els seus càlculs, en un sorteig en què has d'escollir sis números de l'1 al 40, les combinacions pugen a 3,8 milions. Va fer les apostes en sorteigs amb premis tres vegades més que el nombre de combinacions.

Gran inversió de temps i diners

Un cop elaborat el pla, va invertir els diners necessaris per comprar les possibles xifres en algunes cases d'apostes. Per a una aposta d'un euro, amb un pot de 10 milions d'euros, jugar a cadascuna de les possibles combinacions reportava uns beneficis de 6,6 milions d'euros.

El mètode va requerir una gran inversió de temps i diners, però va reportar una gran quantitat de beneficis. Una vegada va participar amb participacions d'un dòlar l'aposta a la loteria de Virgínia. Després de revelar el seu mètode, els Estats Units van canviar la norma de diversos sorteigs per limitar les apostes.

El seu cas va cridar l'atenció de l'FBI i la FIA, que van obrir una investigació davant de possibles irregularitats. Això explica que avui dia molts sistemes de loteries compten amb mecanismes de protecció. Eviten així que la compra de la papereta excedeixi el valor del premi que està en joc.

Stefan es va fer d'or

El matemàtic romanès va arribar a guanyar la loteria fins a 12 vegades a Austràlia, i després van canviar les regles dels sorteigs. Van prohibir la compra d'un grup determinat de persones alhora. Tot i això, no estava prohibida la compra a les persones físiques, la qual cosa va permetre que seguís apostant.

Boles loteria primer pla
Diversos sorteigs van canviar les normes arran d'aquest succés. | Canva

Stefan va continuar comprant i apostant, i va aconseguir augmentar el patrimoni a partir d'una empresa de loteria. El seu mètode és semblant a l'ideat per un matrimoni de gent gran que van guanyar diverses vegades la loteria. Ho van fer en un joc que si no hi ha encertants es reparteix el pot entre els premis següents.

Quan veien que ningú no s'havia endut el pot, compraven milers de butlletes sabent que així tenien més possibilitats. Van haver d'invertir grans quantitats, però van aconseguir duplicar els guanys. També van ser investigats per estafa, i fins i tot van arribar a suspendre el sorteig.