Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La infanta Elena

Les infantes Helena i Cristina s'han vacunat contra la Covid-19 als Emirats Àrabs

Així ho assegura el digital 'El Confidencial', que explica que es van immunitzar durant una visita al seu pare, el rei emèrit Joan Carles I

La infanta Elena
La infanta Helena, conjuntament amb la seva germana Cristina, s'han vacunat contra la Covid-19 als Emirats Àrabs. | EFE

Les infantes Helena i Cristina de Borbó s'han vacunat contra el coronavirus als Emirats Àrabs aprofitant una visita al seu pare, el rei emèrit Joan Carles I, que des del passat mes d'agost resideix a Abu Dhabi i que també ha rebut el vaccí. Així ho assegura el digital 'El Confidencial', que afegeix a la informació publicada que l'exdirector del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, també s'ha immunitzat aprofitant un viatge al país asiàtic per visitar el rei emèrit. Cap dels tres ha volgut comentar la notícia, a preguntes del citat mitjà.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

D'aquesta manera, tant les germanes del rei Felip VI —de 57 i 55 anys respectivament— com Sanz Roldán —que té 76 anys— han avançat als Emirats Àrabs la data de vacunació que els hauria tocat a Espanya, on haurien d'haver esperat encara unes setmanes perquè no formen part de cap col·lectiu essencial. Segons el digital 'El Confidencial', les infantes s'haurien vacunat entre el 6 i el 13 de febrer, quan van viatjar juntes a visitar el rei Joan Carles. Per la seva banda, Sanz Roldán es va immunitzar abans que acabés el 2020.

Qui també ha rebut el vaccí és el rei emèrit, de 83 anys, però en el seu cas no s'hauria saltat l'ordre imposat per les autoritats sanitàries espanyoles. Tot i això, cal recordar que encara hi ha persones majors de 80 anys, aquelles que no viuen en residències, que encara estan esperant la vacuna contra el coronavirus.

Viatges VIP per vacunar-se

Segons explica 'El Confidencial', les infantes i Félix Sanz Roldán no són els únics que han viatjat als Emirats Àrabs per avançar la data de vacunació. En aquest sentit, assegura que una agència VIP amb seu a Londres ofereix un viatge al país asiàtic, que inclou els bitllets d'avió, l'estada en un hotel de luxe i el vaccí per un preu aproximat de 30.000 euros.

Oficialment, els Emirats Àrabs només estan immunitzant població autòctona major de 50 anys, tot i que segons el citat mitjà les autoritats ofereixen l'opció a personalitats i grans fortunes d'arreu del món.