El periodista català Ernest Folch es recupera d'un infart

Folch, director del diari 'Sport', té 48 anys

Ernest Folch després de patir un infart, el 28 de maig de 2020.
Ernest Folch va patir un infart durant el mes de maig de 2020. | Cedida

El periodista barceloní Ernest Folch, director del diari Sport, va patir fa uns dies un infart del qual ja es troba recuperat, segons ha explicat ell mateix a les xarxes socials. Folch, de 48 anys, ha compartit el seu tràngol a les xarxes socials, després de dies hospitalitzat a l'Hospital Quiron de la ciutat de Barcelona.

«Em van diagnosticar un infart, una obstrucció per tres punts diferents del cor»

«Fa uns dies em vaig trobar malament, vaig anar a l'hospital i després de molts dies de proves i de descartar Covid i altres malalties, em van diagnosticar un infart», explica el colpidor relat de Folch. Va ser llavors quan els metges van haver-lo d'operar d'urgència, ja que es tractava d'una obstrucció completa del seu cor per tres punts diferents. «Vaig veure en directe com em salvaven la vida», ha escrit Folch, en agraïment als doctors Massó, Oristrell i Guindo, que van dirigir aquesta intervenció:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fa uns dies em vaig trobar malament, vaig anar a l'hospital i després de molts dies de proves i de descartar Covid i altres malalties, em van diagnosticar un infart, amb obstrucció completa i gairebé total en 3 punts del meu cor. Un equip dirigit pel Dr. Duran, amb el suport del Dr. Oristrell, el Dr. Guindo, el Dr. Massó, m'ha retornat a la vida en una intervenció providencial, en la que vaig veure en directe com em salvaven la vida. No tinc paraules per agrair a tot l'equip de l'hospital Quirón @quironsalud el seu tracte i la seva professionalitat. Gràcies a ells i a la meva estimada família he pogut superar aquest tràngol. Agraeixo de tot cor els missatges de suport que m'estan fent arribar amics i coneguts! Una abraçada i ens veiem aviat! Hace unos días me encontré mal, fui al hospital y después de muchos días de pruebas y de descartar Covid y otras enfermedades, me diagnosticaron un infarto con obstrucción completa y prácticamente total en 3 puntos de mi corazón. Un equipo dirigido por el Dr. Duran, con el apoyo del Dr. Oristrell, el Dr. Guindos y el Dr. Massó me ha devuelto a la vida en una intervención providencial. No tengo palabras para agradecer a todo el equipo del hospital Quirón @quironsalud el trato y la profesionalidad. Gracias a ell@s y a mi querida familia he podido superar este mal trago. Agradezco de todo corazón los mensajes de apoyo que me llegan de amigos y conocidos. ¡Un abrazo inmenso y hasta pronto!

A post shared by Ernest Folch (@ernestfolch) on

Afortunadament, el director del diari 'Sport' ha pogut recuperar-se d'aquest greu ensurt coronari i es preveu que en les properes setmanes, Folch, que també és tertulià en altres mitjans com ara 'RAC1', pugui reincorporar-se amb total normalitat a les seves habituals tasques professionals.


Comentaris

envia el comentari