YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El restaurant Diferent de Begur regala menús nadalencs a persones vulnerables

L'establiment ja va repartir pizzes gratuïtament durant el mes de maig en coordinació amb Serveis Socials de l'Ajuntament de municipi

El menjar que s'ha regalat a famílies vulnerables de Begur, per part del restaurant Diferent
La iniciativa solidària del restaurant Diferent ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begut i Cava Parxet. | ACN

El restaurant Diferent de Begur, a la comarca del Baix Empordà, va dur a terme una iniciativa solidària la vigília del Dia de Reis, el 5 de gener, repartint bosses amb escudella, carn d'olla, un aperitiu i postres per preparar a casa a famílies en situació de vulnerabilitat del municipi. L'establiment, que ja va repartir pizzes gratuïtament durant el passat mes de maig, ha dut a terme aquesta nova acció solidària en coordinació amb l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Begur i de Cava Parxet, que ha facilitat les ampolles que s'han inclòs a la bossa.

Segons ha explicat el restaurant a través de les seves xarxes socials, van repartir deu menús per a 20 persones vulnerables, una iniciativa que els seguidors de l'establiment a la xarxa social van aplaudir amb diversos comentaris. El restaurant Diferent, que aquest 2021 iniciarà una nova etapa segons van anunciar fa pocs dies en un vídeo, va donar les gràcies a l'Ajuntament de Begur, així com a Cava Parxet, que ha aportat gratuïtament les ampolles de cava que acompanyen el menjar.

Agraïment de l'alcaldessa de Begut a la iniciativa

L'alcaldessa del municipi, Maite Selva, ha valorat molt positivament la iniciativa, que compta amb la col·laboració del consistori. «Des que va esclatar la pandèmia fa gairebé un any hem anat rebent mostres de suport i de solidaritat per part de tots els nostres veïns i veïnes», ha afirmat.

Aquesta iniciativa solidària del restaurant Diferent, ha afegit l'alcaldessa, se suma a les mesures que s'han anat desplegant per part del consistori per donar resposta a les necessitats que la crisi de la Covid-19 està generant al municipi de la comarca del Baix Empordà.


Comentaris

envia el comentari