Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi i Antonella Roccuzzo

L'íntima foto de Messi i Antonella amb els seus fills que ha sorprès a tothom

La publicació acumula milers de comentaris a les xarxes socials
Leo Messi i Antonella Roccuzzo
La publicació acumula prop d'un milió nou-cents mil 'likes' i milers de comentaris a Instagram  | cedida

El futur de Leo Messi al Futbol Club Barcelona és tota una incògnita i caldrà esperar, probablement, a final de temporada per saber quin serà el destí del jugador. Encara que es parli constantment de la seva figura i malgrat estar en el punt de mira com quan es va filtrar el seu contracte milionari ara fa uns dies, Leo Messi respon a la seva manera: gols, assistències i partits per emmarcar. De fet, en les darreres setmanes el rendiment de l'equip blaugrana ha millorat i això també es deu al crack argentí. 

Leo Messi ja ha reconegut més d'una vegada que és una persona molt familiar i que es tracta del pilar fonamental de la seva vida. El futbolista del Barça té un caràcter força tímid i reservat i no és fàcil veure fotografies de tota la família sencera. Doncs bé, la seva parella, Antonella Rocuzzo, ha sorprès els seus seguidors amb una fotografia ben especial: una selfie de tota la família al sofà somrient a càmera. «La millor hora del dia», diu la Dona de Messi seguit del hashtag #los5juntos. 

Rocuzzo es refereix al moment on els nens ja estan dutxats, sopats i en pijama. Un instant de calma i tranquil·litat que la parella de Messi ha volgut immortalitzar. La publicació ja acumulada prop d'un milió nous-cents mil 'likes' i milers de comentaris a Instagram.

Revelen el contracte milionari de Messi

La setmana passada el diari 'El Mundo' va publicar al detall el contracte de Leo Messi amb el FC Barcelona, l'últim que va signar el novembre del 2017 i que està vigent fins al 30 de juny d'aquest any, en què es mostra que el jugador hauria cobrat una xifra total de 555.237.619 euros bruts des de llavors. 

En una primícia de citat mitjà, en portada diumenge passat, es revelen els detalls del contracte de l'argentí, que ascendeix a una mica més de 555 milions d'euros bruts, que hauria cobrat en quatre temporades. «La xifra total és la suma de salari fix, drets d'imatge, un seguit de primes multimilionàries inèdites fins avui, dietes i diverses variables que depenen de diversos objectius», desvetlla la informació.

Un últim «contracte faraònic» que va signar durant el mandat de Josep Maria Bartomeu, amb un balanç de comptes força preocupant, segons una memòria econòmica que va facilitar fa uns dies la Comissió Gestora que governa el club fins a les eleccions presidencials del 7 de març. Per temporada, Leo Messi cobraria uns 138 milions d'euros bruts entre el salari fix i les variables. A més, l'acord incloïa dues primes —115.225.000 euros de prima de renovació i 77.929.955 euros de prima de fidelitat—.

A escala de xifres netes, després dels impostos, la informació apunta que Leo Messi hauria guanyat 297 milions d'euros de «còmput net» amb aquest últim contracte, una mica més de la meitat de les xifres en brut.