La Guàrdia Civil intercepta un home que ha robat garrofes

Investiguen un home per robar 420 quilos de garrofes al Perelló

Les hauria collit sense permís en una finca del municipi

La Guàrdia Civil investiga un home, de 58 anys, nacionalitat marroquina i veí de Reus,  per presumptament haver robat 420 quilos de garrofes d'una finca del Perelló  el passat cap de setmana. Els fets van passar quan una patrulla va interceptar un vehicle que havia fet maniobres estranyes en veure els policies feia un control a l'N-340, a l'alçada del cementiri de la localitat del Baix Ebre.

En aturar-lo el conductor es va mostrar molt nerviós. Els agents van inspeccionar el vehicle i li van trobar diversos sacs plens de garrofes. L'home va reconèixer haver-les collit en una finca sense tenir autorització del propietari. Les diligències  i el producte van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa.

La Guàrdia Civil, arran de la creixent preocupació dels agricultors i les cooperatives per aquests fets, ha iniciat actuacions de lluita contra el contraban i ha intensificat els controls de documentació relacionats amb l'origen justificat dels productes que transporten. Aquesta acció s'ha realitzat perquè les garrofes han quintuplicat  el seu preu  els últims anys.