Pablo Iglesias i Irene Montero.

Irene Montero explica amb qui ha anat de vacances, i no és Pablo Iglesias

Irene Montero es va deixar portar al programa 'Buenismo bien' de la Cadena SER

Irene Montero va ser entrevistada aquesta setmana al programa de la Cadena SER, 'Buenismo bien'. En plena conversa, la dirigent de Podemos i parella de Pablo Iglesias va revelar què ha fet durant les vacances d'estiu.

«Vaig portar els meus fills a la platja, a descobrir el mar per primera vegada i perseguir onades», va dir sense fer referència a Pablo Iglesias.

Quique Peinado, copresentador de l'espai al costat de Manuel Burque, va voler saber més sobre les vacances d'Irene Montero. Així, li va voler preguntar «si van anar a la madrilenya o havia optat per anar a Gandia».

 

Irene Montero confessa que no ha passat les vacances a Espanya

Llavors, Montero va deixar clar que aquest any no havia passat les vacances en territori espanyol. «No, i quina llàstima no poder anar a les platges del meu país, que són fantàstiques».

Va aclarir que havia marxat d'Espanya «per assegurar que tot anés bé, ja que l'any passat va ser tot molt difícil. Aquest cop havia de ser perfecte perquè s'ho mereixien».  

L'estiu de 2020, Irene Montero i Pablo Iglesias van haver d'anul·lar les seves vacances a Astúries quan van aparèixer unes pintades al voltant de la seva segona residència. En una carretera local a pocs metres de casa seva es podia llegir «Coletas rata». 

Irene Montero revela amb qui pot relaxar-se

«Tu et relaxes poc», li van deixar anar els presentadors, cosa que Montero va afirmar. «Sí, és clar. A més, si quan arribes a casa vols passar temps amb els petits, no et pots relaxar», va confessar.

«T'arriben cops des de molts llocs. Llavors, és clar, tenir un moment amb qui poder-se relaxar, amb qui poder estar tranquil, quines són les teves zones de seguretat... Quines són?», va preguntar Peinado.

«Les teves amigues, la família, la teva organització política on pots...», ha revelat la ministra d'Igualtat. «Bé, a la teva organització política també ha tingut moments. Les coses com són, Irene», replicava el conductor del programa.

«És clar que sí, com a totes les organitzacions polítiques. A part, no ho hem gestionat especialment bé. No som els més hàbils», va admetre Montero.

«Té un cony com aquesta taula de gran»

L'entrevista va tenir moments molt sucosos com el de Peinado lloant la política de Podemos. Una figura per la qual sent especial devoció i va ser molt directe a l'hora de definir-la amb «una floreta» molt cridanera.

«Vull tancar amb només una frase: es pot estar d'acord o no amb Irene Montero. Però tothom ha de tenir una cosa clara, fins i tot els que estan en contra d'Irene Montero. Té un cony com aquesta taula de gran, perquè cal plantejar-se. Ja està, ja ho he dit», va assenyalar el periodista de la Cadena SER.

Irene Montero va reaccionar de forma positiva després d'aquesta floreta tan peculiar. «És un afalac molt bonic», va confessar somrient. «És veritat, hi estiguis d'acord o no, però les coses són com són», va incidir Peinado.

A més, durant la xerrada de 'Buenismo bien' també li van preguntar si considera que és una de les persones públiques més odiades del país. També si en algun moment ha pensat en enviar-ho tot a la merda. 

«Moltes vegades n'acabo fins als nassos, per ser educada, però també m'entra aquesta ràbia, aquesta sensació de dir que portem massa segles excloses de la política i de la vida pública. Els que han de reflexionar o abandonar l'espai públic són ells, no nosaltres. Així que aquí seguirem», va sentenciar Montero.