Joan Laporta i Ronald Koeman

El jugador del Reial Madrid que se'n va i podria fitxar...pel Barça!

Isco acaba contracte aquest estiu i al Barça veurien amb molt bons ulls la seva arribada

Un nou Figo... i per què no? La situació econòmica del Barça continua ancorada i a les oficines del Camp Nou segueixen fent mans i mànigues per poder confeccionar una plantilla competitiva. Tot això, descartant grans inversions —ja que els diners que hi ha a la caixa estan reservats per a Dani Olmo—, a Can Barça es llançaran per aconseguir les 'gangues' del mercat.

Sí, el Barça estarà pendent del mercat; anirà a per allò 'bo, bonic i barat'. I és que és època de vaques magres al Camp Nou. Per això mateix, la directriu marcada des de la presidència és clara: molts dels fitxatges han de ser a cost zero. Com ja va passar amb l'arribada de Sergio 'Kun' Agüero l'estiu passat, el FC Barcelona encaminarà la seva política de fitxatges a la màxima austeritat possible.

I és aquí quan surt un nom que sorprèn tant a barcelonistes com a madridistes: Isco. El futbolista del Reial Madrid s'ha cansat de la seva situació al Bernabéu i té clar que no renovarà. Un contracte que s'acaba a l'estiu de 2022, quan serà lliure per poder fitxar per qualsevol equip. I, al Camp Nou, Isco és un jugador desitjat.

Isco controla una pilota en un partit de Champions League d'el Reial Madrid davant de la Roma
Isco acaba contracte amb el Reial Madrid a l'estiu de 2022 | GTRES

Isco...  al Barça?

Sens dubte seria una de les bombes de l'estiu. El futbolista, amb una gran qualitat, s'adaptaria d'allò més bé al joc de posició del Barça. Malgrat això, hi ha un gran impediment per l'arribada del futbolista a Barcelona: el pacte de no agressió que Laporta té amb Florentino.

Segons expliquen diversos mitjans. El president del FC Barcelona i el del Reial Madrid tindrien un pacte entre cavallers. És a dir, tots dos clubs han arribat a un acord no escrit per no robar-se jugadors i, així, evitar una humiliació.

Tot i això, la caixa culer no està per a grans inversions. Per tot plegat, si Isco es converteix en una oportunitat, no es descartaria que es llancessin a intentar el seu fitxatge.

El Reial Madrid voldrà treure'n alguna cosa

Isco va brillar durant un bon temps al Bernabéu i semblava que es menjaria el món. Francisco Alarcón 'Isco' ha estat un jugador que ha anat de més a menys al Reial Madrid. Després d'un inici espectacular, el malagueny es va instal·lar al centre del camp dels blancs l'any 2014,  quan va ser clau a la primera etapa de Zinedine Zidane a la banqueta.

Després la seva llum es va anar apagant i, encara que va tenir detalls màgics, Isco no va tornar a ser el mateix. A més, l'ombra del FC Barcelona sempre ha estat a sobre d'ell. Sigui perquè el seu gos es diu Messi o perquè el 2009, quan jugava al València, va ser fotografiat amb una samarreta del Barça.

El seu fitxatge pel Barça, però, sembla més que complicat. Per això, clubs com el Leicester City ja s'han interessat per la seva situació. És més, el club anglès estaria tan interessat amb el futbolista que el voldria incorporar al gener, pagant una bona quantitat pel seu traspàs.

La situació, de moment, no ha avançat. Tot i això, el Madrid ja sap de l'interès dels 'Foxes' per incorporar al de Benalmádena.

Sigui com sigui, tard o d'hora Isco sortirà del Bernabéu. Només queda resoldre quin serà el destí del migcampista: rumb a la Premier (com sembla que serà) o cap al Camp Nou. El temps dirà.