Imatge de la Isla de las tentaciones

'La Isla de las Tentaciones' dona la pitjor de les notícies a TV3

El programa de Telecinco va donar una sorpresa a la televisió catalana

Nova batacada de TV3durant la nit d'aquest dilluns. L'audiència de 'Bojos per Molière' va caure gairebé tres punts de cota de pantalla, fet que va permetre que 'La isla de las tentaciones' augmentes dos punts respecte a la setmana anterior. Tot i això, la cadena pública catalana va liderar el dilluns amb un 14,5% i amb els cinc espais més vistos del dia.

La bona acollida que havia tingut una de les grans sèries d'aquest 2023 de TV3, sembla que va perdent espectadors setmana rere setmana. El seu competidor directe en la nit dels dilluns, el reality de Telecinco, sembla que cada vegada guanya nous adeptes. Aquest dilluns al vespre, vint de febrer, TV3va congregar 227.000 espectadors i Telecinco224.000.

TV3 continua liderant tot i que per poc

La cadena catalana va mantenir el lideratge dels dilluns amb gairebé un 15% de cota de pantalla i amb els cinc espais més vistos del dia. El 'Telenotícies Vespre' se situa al capdavant amb gairebé 530.000 espectadors i un 23,7%, seguit del 'TN Migdia' amb 450.000 espectadors i una cota de pantalla del 30,2%.

El programa 'Cuines', el 'TN Comarques' i la sèrie 'Com si fos ahir', completen els cinc programes més vistos del dia. No obstant això, a la nit, el cinquè episodi de la sèrie 'Bojos per Molière' va perdre 2,7 punts i es va quedar amb 227.000 espectadors. Unes xifres insuficients que van donar el lideratge de la nit a 'La isla de las tentaciones' amb un 14,2% d'audiència, guanyant 1,8 punts.

'Bojos per Molière' manté una tendència positiva

TV3 respirava una mica gràcies a la bona audiència que havien fet la setmana passada, el catorze de febrer. El quart episodi va captivar més espectadors respecte a la setmana anterior, sumant tres punts de cota de pantalla i més de 300.000 espectadors.

La setmana anterior havia perdut tres punts en comparació amb la setmana de l'estrena. Una tendència que va aconseguir capgirar durant el quart episodi. Aquest dilluns, la cadena catalana va emetre el cinquè episodi de la sèrie i encara que el nombre d'espectadors hagi caigut, la tendència continua sent positiva.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!