L’empresari Javier Faus creu que Barcelona hauria de ser cocapital de l’Estat

Segons ha assegurat, «simplement reclama el protagonisme que Barcelona mereix pel seu pes econòmic i cultural»
Javier Faus, president del Cercle d’Economia i expresident econòmic del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

L’empresari català Javier Faus, nou president del Cercle d’Economia i expresident econòmic del Barça, ha declarat que Barcelona ha de ser «cocapital d’Espanya» i que «ningú ha de sentir-se amenaçat». En aquest sentit, segons han informat ‘Metropoli Abierta’, des de l’associació empresarial «simplement reclama el protagonisme que Barcelona mereix pel seu pes econòmic i cultural».

 

«És hora que Barcelona faci un pas endavant»

El Cercle d’Economia anualment realitza una reunió entre els seus membres i, des de fa més de vint anys, es du a terme a Sitges. Però ara, Faus, ha decidit que aquesta Reunió Anual es traslladi a Barcelona, en el marc del seu programa de govern que, segons el mateix empresari ha destacat, estarà marcat per la renovació. Així, Faus vol disposar d’una junta més jove i paritària, incorporant a més professionals que part de les seves carreres hagin estat dedicades a la política per aconseguir aportar «una visió molt necessària en el moment que estem vivint».

 

Faus també ha expressat la seva opinió respecte a l’estat actual de la societat: «La lluita contra la crisi econòmica i les seves conseqüències en termes de desigualtat social i, darrerament, el ‘procés’, han consumit l’energia de bona part de la societat». I, en aquest sentit, ha volgut deixar patent que «és hora que Barcelona faci un pas endavant» i ha garantit que el Cercle d’Economia s’implicarà per tal d’aconseguir-ho.

 

També et pot interessar...

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!