Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'interior del SEAT Ateca.

SEAT obre un nou centre de software a Barcelona que donarà feina a 100 persones

El procés de selecció segueix obert | El centre integrarà el laboratori Metropolis:Lab
Imatge de l'interior del SEAT Ateca.
Imatge de l'interior del SEAT Ateca | SEAT

 

La companyia automobilística Seat obrirà un nou centre de desenvolupament de software a Barcelona, que es dirà Seat:Code. Així ho va anunciar l'empresa en l'última edició del Mobile World Congress, i ara n'avança els detalls. Seat té en marxa un procés de selecció de 100 especialistes en 'software' per poder obrir el centre en els pròxims mesos.

Segons Seat, aquest nou centre impulsarà la transformació digital, el reforç de models de negoci al voltant de nous conceptes de mobilitat i la connectivitat en els automòbils dins l'empresa i el Grup Volkswagen. «Si volem passar de ser un fabricant d'automòbils a una empresa de mobilitat i, a més, volem participar en l'anomenada indústria 4.0, hem de fer del software una competència central», explica Luca de Meo, president de l'entitat.

Centre de referència mundial

‘SEAT:CODE’ estarà dirigit per l'enginyer informàtic Carlos Buenosvinos, qui liderarà al futur equip del nou centre de desenvolupament de la signatura amb l'objectiu de convertir-lo en una «referència mundial» aplicable al sector de la mobilitat.  El lloc on s'emplaçarà el nou centre encara no se sap.

D'altra banda, Seat ha anunciat la creació de la seva nova estructura de tecnologia informàtica (IT), que liderarà el director de sistemes d'informació (CIO) de Seat, Sebastian Grams, i la integració de l'equip de Metropolis:Lab en el futur centre. Es tracta d'un centre similar que l'empresa va anunciar que obriria fa dos anys, orientat a investigar en mobilitat. La idea és ajuntar els dos centres i que Seat:Code englobi la investigació tecnològica de la companyia.

També et pot interessar...