ÚLTIMA HORA

🔴 Quim Torra convoca una reunió urgent al Palau de la Generalitat

Nassim, el cambrer que espanta els criminals a Barcelona

L'encarregat de sala d'un restaurant a la Barceloneta ha evitat ja diversos robatoris i, fins i tot, apunyalaments
Nassim s'ha enfrontat amb carteristes i criminals | Twitter (@BCNHelpers)

 

Nassim és un home de 36 anys, cap de sala d'un bufet del barri de la Barceloneta. Ja fa 20 anys que treballa en el món de l'hostaleria, i l'ha practicat en diferents llocs durant la seva carrera, com ara Sitges o Andorra. Però des del 'boom' de delinqüència que s'ha produït a la capital catalana, Nassim ja no es dedica només a atendre als seus clients, sinó també a protegir-los.

 

Tal com Nassim ha explicat a 'Crónica Global' en una entrevista: «A prop del meu restaurant, no». L'encarregat del bufet s'està convertint en un heroi dels ciutadans després d'enfrontar-se diverses vegades contra delinqüents. 

 

«Vam sortir dels nostres locals i vam placar l'individu»

Durant la seva entrevista, ha volgut explicar més detalls sobre les seves heroïcitats. «L'últim cas, no tenia ni idea que apareixeria a les xarxes socials. Vaig veure que aquella persona agafava la bossa d'un client i s'allunyava. Després d'això, vaig intentar dispersar-lo, tal com faria amb qualsevol altre crim flagrant que passés davant meu», va admetre a 'Crónica Global'. 

 

 

El primer dels enfrontaments que va protagonitzar l'encarregat del restaurant – del qual no ha volgut esmenar el seu nom per mantenir-lo separat dels successos – va ser quan, segons explica ell mateix, va veure a un turista que caminava de forma estranya, «com esquivant, i es queixava». Ell i altres cambrers es van emportar una bona sorpresa quan van observar que hi havia un individu caminant darrere del turista amb un objecte punxant, de manera que l'amenaçava d'apunyalar-lo

 

«Era una situació de molt perill. No ho vaig dubtar. Jo i altres cambrers de la zona vam sortir dels nostres locals i vam placar a l'individu fins que van arribar els Mossos d'Esquadra. Ningú en va sortir ferit», va narrar per a 'Crónica Global'. 

 

El dia a dia a Barcelona

Els crims i furts porten sent un problema de sempre a la ciutat comtal, però en els últims mesos, i junt amb l'arribada de la temporada d'estiu i els turistes, està esdevenint una epidèmia que cal aturar. El mateix cambrer ho ha avisat: «El crim i la delinqüència degraden una destinació. Són pèssima propaganda. El nivell de violència que estem vivint a Barcelona no és normal». A més, ha volgut aportar el seu granet de sorra: per a Nassim, la solució és «endurir el Codi Penal, perquè no els surti gratis. Perquè els que roben els coneixem tots».

 

També et pot interessar...

Comentaris
Josep
Per qe collons voleu la nostra opinio ,si no en feu cas.En lo de la 340 .Que a mi particularmen m’a fectabo ,bach deixa mil i un comentari respecte al mal qe ens avia fet a la jen qe tenim un negoci a nesta via .I no bau fer ni cas .Ni la mes minima publicacio respecte al problema qe ens astaba afectan i ens afecta !!! Osigue la nostra opinio us la sua .Nomes fe public lo dia a dia del gober i totes les demes noticies qe a neste noticiari linterrsa !!!! No ens demaneseu la nostra opinio perfabor !!!! A la merda