Javier Ortega Smith a Madrid durant el dia de la Constitució (06-12-19)

Ortega Smith rep l'alta mèdica després de 12 dies ingressat per complicacions del coronavirus

El polític de Vox ha evolucionat favorablement de la malaltia

El secretari general de Vox i portaveu del partit a l'Ajuntament de Madrid, Javier Ortega Smith,  ha rebut aquest dimecres, 20 de maig, l'alta hospitalària després d'estar 12 dies ingressat per complicacions derivades de la Covid-19. 

Així ho ha informat ell mateix a través de les xarxes socials: «Després de 12 dies ingressat d'urgències a l'hospital La Milagrosa (Vithas), gràcies a Déu, avui m'han donat l'alta havent evolucionat favorablement el tractament contra els diversos trombes a la cama i els pulmons provocats a conseqüència del coronavirus». 

Diversos trombes a la cama i els pulmons

El polític de Vox va contagiar-se de coronavirus a principis de març, i de fet va ser un dels primers polítics que van donar positiu per la malaltia, i va estar un mes confinat a casa seva fins que, el 15 d'abril, va donar negatiu a les proves PCR. 

A principis de maig, però, va haver de tornar a ser ingressat després de detectar-li una inflamació al bessó de la seva cama esquerra. Una analítica i els estudis corresponents van detectar la presència de diversos trombes a la cama i als pulmons, motiu pel qual va ser ingressat durant 12 dies.