Javis

‘Els Javis’ estrenen a Barcelona la nova producció de ‘La llamada’

Aterren a la ciutat comtal del 12 al 29 de setembre | Esperen bona acollida i poder-la representar en català

Sis anys després de la seva estrena a Madrid com un petit musical underground  que no ha parat de créixer fins a esdevenir un fenomen teatral, amb versió cinematogràfica inclosa, ‘La llamada’ fa temporada a Barcelona. Els seus creadors, Javier Calvo i Javier Ambrossi, estrenen aquest dijous al Teatre Poliorama aquesta comèdia irreverent, ambientada en un campament cristià on adolescència, llibertat individual i religió fan una mescla explosiva.

El repartiment de l’obra l’encapçalen Nerea Rodríguez, Lucía Gil, Mar Abascal, Roko, Ruth Lorenzo i Richard Collins-Moore, l’únic actor que repeteix del muntatge que es va començar a representar l’any 2013. ‘Els Javis’ han dit que els agradaria que l’obra es pogués establir per més temps a Barcelona, i que si ho fes, voldrien estrenar-la en català.

Onze premis Broadway World

‘La llamada’ és des de fa uns anys un fenomen teatral a l’estat espanyol.  Es va estrenar al Teatro Lara de Madrid el 2013 com un petit musical independent, però el boca orella el va fer anar creixent. I no només es va guanyar el favor del públic sinó també de la crítica.

L’obra ha guanyat onze premis Broadway World, un Premi del Teatre Musical, tres nominacions als premis de la Unió d’Actors, i en paral·lel s’ha anat representant a més d’una trentena de localitats espanyoles, però també a Mèxic i a Moscou.

  

  

La pel·lícula no va ser menys, amb èxit de taquilla i multitud de premis. 

A Barcelona, del 12 al 29 de setembre

La llamada
'Els Javis' esperen poder representar 'La llamada' en català   | CatalunyaDiari.cat

 

  

 ha aterrat a Barcelona del 12 al 29 de setembre

  

  

si l’obra «funciona» a Barcelona no descarten repetir i amb una temporada més llarga«M’encantaria fer-ho en català, crec que és el que procedeix»

  

  

És al·lucinant que gairebé set anys després estiguem aquí, que hagi crescut tant i que s’omplin els teatres

També et pot interessar...