Jenny i Richard han estat avis amb 33 anys.

Jenny, àvia als 33 anys: «La gent no ens creu»

Una parella de britànics s'han convertit en els avis més joves del Regne Unit

Jenny Medlam i el seu marit Richard s'han convertit en notícia a tot Regne Unit. Amb prou feines 30 anys, s'han convertit en avis. El que pot ser una notícia d'allò més comú en moltes famílies, en el cas d'aquesta parella és una excepció. Jenny, de 33 anys, i Richard, de 35, habitants del comtat de Yorkshire, han deixat tothom sorprès pel que ha passat, encara que els avis estan encantats. De fet, la família explica que molts creuen que la nounata, May, és de l'àvia, però és de Charmaine, de tan sols setze anys.

Una parella de 30 anys es converteixen en avis

Quan Charmaine els va comunicar als seus pares que estava embarassada amb només setze anys, a Jenny no la va sorprendre. Ella mateixa havia tingut a la seva filla quan tenia disset, per la qual cosa entenia com se sentia la seva primogènita i va decidir donar-li suport en tot. Cap retret, i avui són una família feliç que viu amb alegria l'arribada d'un nou membre. Ha estat la mateixa àvia qui ha advertit de la sorpresa que molts s'emporten quan els diu que el nadó no és seu.

«Quan vam sortir amb la nena al carrer, tothom va assumir que filla era meva i de Richard», explica l'àvia al diari 'Metro'. Ni a Jenny ni al seu marit els molesta aquest fet, és més, ho entenen. «La majoria de la gent al principi no ens creu, però resulta comprensible que la gent pensi d'aquesta manera, ja tot just superem els trenta anys», assumeix Jenny.

Van donar suport a la seva filla des del primer moment

Òbviament, quan Charmaine els va comunicar que estava embarassada seus pares es van quedar «realment commocionats». Malgrat això, va saber el que significava per a la seva filla donar-los aquesta notícia als seus progenitors, ja que ella mateixa es va quedar embarassada de Charmaine amb 17 anys.

«Sabia exactament com se sentiria Charmaine en haver de dir-li a la seva mare que estava embarassada», relata l'àvia. De seguida va simpatitzar amb ella i va reviure la seva pròpia experiència. «Li vaig dir que és el seu cos i la seva decisió, i que la recolzaria de qualsevol manera», assenyala.

Així doncs, la mare adolescent va decidir seguir endavant amb l'embaràs, fet que finalment ha convertit els seus pares en els avis més joves del comtat. La petita Isla May va néixer el passat mes de juny i ha fet que el vincle entre mare i filla sigui més fort. «Fins i tot, ara em respecta encara més com la seva mare», explica Jenny qui qualifica a la seva filla com una «mare increïble».

Trencant estereotips

Havent viscut en pròpia pell el que significa ser mare adolescent i ara veient la seva filla, Jenny creu que hi ha molts tabús. Ella mateixa va fer tot el possible per avançar al costat de la seva filla, un exemple que Charmaine està disposada a seguir. «Em va veure des de molt petita anar a treballar mentre la criava, així que sap que és possible fer les dues coses», explica.

A més, Jenny assegura que la seva filla vol seguir amb els seus estudis, anar a la universitat i dedicar-se al món de la bellesa. «Hi ha un estereotip sobre les mares joves que no crec que sigui just», opina. L'àvia prefereix treure el costat positiu de tot malgrat el que molts puguin pensar. «Si ens posem a pensar què implica aquesta situació, es podria resumir molt fàcilment: vol dir que tens més temps per estimar al teu nét». «I fins i tot podríem tenir besnéts!», Exclama emocionada.