Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marc Ribas.

Indignació al 'Joc de Cartes' de TV3 pels insults d'un concursant: «Sa p*** mare»

Un dels concursants, protagonista per un servei estrident i maldestre: «Va ser lamentable, us demano disculpes»

Faci el que faci, vagi on vagi, el 'Joc de Cartes' conserva la seva essència. El programa del passat dimecres n'és una bona mostra. El programa de Marc Ribas es va endinsar en la cultura culinària de l'Àsia per trobar el millor restaurant asiàtic de Barcelona. I bé, trobar-lo sí que el va trobar. També va trobar-s'hi, però, un concursant amb una actitud d'allò més estrident. 

Marc Matarrodona, encarregat del restaurant Vabowl, va ser el primer en mostrar el seu espai a la resta de restauradors. Estava nerviós, quelcom que van notar els concursants, i potser —fruit del joc— van voler aprofitar-se de la situació. En veure que s'havia descuidat de servir un dels segons plats, Marc Ribas va instar-lo a tornar a la cuina per trobar una solució d'emergència (en forma de nou àpat). 

«Sa puta mare», «Em cago en la puta» i «m'estan tocant els ous», renegava el cambrer mentre es dirigia a la cuina. Ja allà continuava amb un seguit d'impropèris: «Una noia vol quelcom ràpid, improvitzat, fem alguna cosa». Però l'estrident relat no va acabar aquí: en treure uns «fideus ràpids i bons» —segons va dir ell mateix—, diverses gotes del plat van anar a parar a la taula i al braç d'un altre dels comensals. 

Uns errors, fruit dels nervis, que van fer que l'espai meresqués una qualifiació final d'un 4,2. Força per sota de la resta de qualifiacions, que totes van estar per sobre del set. 

Redempció final: «Us demano disculpes»

És de savis saber ractificar. Per això mateix, ja a la confrontació final, en Marc Matarrodona va demanar disculpes a la resta de concursants per la seva actitud. 

«Jo, el servei, el podria haver fer molt millor. Em fa vergonya el que vaig fer, perquè no és el meu servei habitual. Va ser lamentable i us demano disculpes», va dir finalment en Marc Matarrodona disculpant-se pel servei. 

Finalment, el concurs se'l va endur el Little Andaman, un restaurant indi situat a l'Eixample de Barcelona i que alguns dels concursants van qualificar com «top».