Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cues Barcelona

Torna a Barcelona la botiga on no es podia comprar res: cues llarguíssimes de nou

Aquest cop, però, els clients sí que podran comprar el que vulguin a l'establiment

Avui dia hi ha una varietat bestial pel que fa a la indústria tèxtil. Actualment, podem trobar milions de marques de roba, encara que les més populars són aquelles on els preus són més assequibles per a tothom, especialment per als joves. Encara més amb l'augment de la inflació.

D'aquesta manera, s'estan posant molt de moda aquelles marques de roba que aposten pel consum ràpid, barat i amb molta varietat de peces. Podríem dir que són els restaurants de menjar ràpid, però en el món tèxtil.

La cadena més coneguda i amb més èxit és, fins al moment, Inditex amb Zara al capdavant. Encara que estan naixent marques low cost que no es queden enrere i tenen moltíssim èxit sobretot entre les persones menors de 25 anys. Una d'elles és la línia xinesa Shein.

Shein és una línia de roba que aposta per la compra únicament en línia. D'aquesta manera no existeix cap tenda física de la marca, encara que, en el mes de juny d'aquest any, va obrir una botiga efímera a Barcelona, una pop-up store, la qual va romandre oberta fins al 10 de juliol.

No es podia comprar res

Shein, però va modificar les normes. I és que en aquesta botiga efímera, no es podia comprar absolutament res. Les persones que hi van accedir, podien veure les diferents novetats de la marca, emprovar-se el que més els hi agradava i, posteriorment, comprar les peces de roba des de casa seva a través de la pàgina web.

Van ser moltíssimes les persones que es van despertar a les quatre de la matinada per començar a fer cua a la nova botiga de la marca a Barcelona i, així, poder endur-se les peces que més els hi agradava. La sorpresa va ser quan, en entrar, van veure que no podien comprar-hi res.

A causa del gran èxit de la marca, es van formar llarguíssimes cues de persones, però la indignació no va tardar a arribar, ja que, la majoria d'elles, desconeixien la intenció de la firma xinesa. Tothom es pensava que podria comprar tot el que li agradés, però no va ser així.

Cues a Barcelona
Cues i indignació a Barcelona durant l'obertura de la botiga en el mes de juny. | @MilsG03

Nova obertura a Barcelona

Ara, 10 mesos després de la primera obertura, Shein ha obert una nova botiga a la ciutat comtal. Ni més ni menys la més gran de tot l'Estat i amb una gran diferència que ha agradat molt als seus consumidors. Aquest cop sí que es podrà comprar al mateix establiment.

La tenda va obrir les seves portes el 19 de novembre al Portal de l'Àngel de la capital catalana. L'accés al local es va dur a terme mitjançant tiquets, ja que l'aforament era limitat a 300 persones. Així ho va informar la periodista Judit Bertran al seu compte de Twitter.

D'aquesta manera la marca ha informat que només estarà oberta durant deu dies. Fins al 29 de novembre. L'horari d'obertura és de 10:00 hores a les 20:00 hores de dilluns a dissabte i s'espera una gran afluència de persones. Especialment aquest divendres, coincidint amb el black friday.