Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del Joc de Cartes al Baix Empordà.

Sorpresa al Joc de Cartes més bonic: un final com mai abans

El vot de Marc Ribas va capgirar la classificació i va fer que el restaurant que havia quedat últim guanyés el concurs

El Joc de Cartes ha tornat per la porta gran. Mai defrauda, sempre sorprèn. Si dimecres passat el programa va oferir la seva cara més còmica amb la The Paella Experience, ahir era el torn d'una de les altres grans virtuts del Joc de Cartes: la llagrimeta. El cert, però, és que va quallar. 

En un dels programes més afables que es recorden, el Joc de Cartes va distanciar-se ahir d'aquells dies on les tensions i les disputes entre comensals es cruspien el to festiu del concurs. Ahir el Joc de Cartes buscava el millor restaurant familiar del Baix Empordà i les guanyadores —sorprenentment, perquè en les votacions entre comensals van quedar últimes— van ser la Julia i l'Irina, dues germanes d'origen romanès, propietaries de l'Arbre de Juliette. 

Un final com mai abans: triple empat

I és que poques vegades el vot d'en Marc Ribas havia estat tant —i tant— determinant. En les votacions finals, l'Arbre de Juliette havia quedat (amb un 7,0) a la cua de la classificació. Per davant havien quedat el restaurant Montserrat, amb un 7,5; i el Traguinyol, amb un 7,3. 

Però aleshores va passar el que mai passa. Que el vot de Marc Ribas va capgirar les votacions fins arribar al triple empat a 7,1 entre restaurants. 

I aquest triple empat va donar peu a quelcom històric: que el darrer restaurant, regentat per dues germanes d'origen romanès, se situés com el primer. La puntuació més alta del xef Marc Ribas va ser per l'Arbre de Juliette i, segons la norma del concurs, en cas d'empat el vot d'en Marc Ribas és qui decanta la balança per a decidir el guanyador. 

«Justícia» i alegria a les xarxes

L'audiència de Joc de Cartes va quedar satisfeta amb el resultat del programa d'ahir. De fet, van ser molts els qui van comentar el programa per Twitter i van assegurar que el vot d'en Marc Ribas havia fet «justícia». 

Finalment, justícia o no, el cert és que l'audiència va coincidir a dir que era un dels programes més emotius que havien vist de Joc de Cartes. 

Veurem quines sorpreses ens té reservat el Joc de Cartes; del que, per cert, encara no se n'ha revelat cap detall. Ja ens podem fregar les mans.