Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marc Ribas, el xef que presenta el 'Joc de Cartes'.

El Joc de Cartes té una bomba d'aquí a pocs dies: mai ho havia fet i serà polèmic

Els nous capítols del 'Joc de Cartes' prometen molta emoció

Ja advertíem fa unes setmanes que la sisena temporada del Joc de Cartes arribava amb molta força, carregada de novetats i de molta emoció.

De fet, ja s'ha pogut comprovar en els programes que ja s'han emès fins ara. Després d'una reacció al·lèrgica, un fals cuiner i uns concursants que no es van presentar al veredicte final, sembla que ja no ens pot sorprendre res més.

Tanmateix, Marc Ribas té encara una sorpresa per tots els espectadors del concurs de cuina més famós de TV3 i que de ben segur que no deixarà indiferent ningú.Imatge de Marc Ribas al Joc de Cartes.

El 'Joc de Cartes' arriba a Madrid per primera vegada. | TV3

El Joc de Cartes, cap a Madrid

El dimecres 9 de novembre s'emetrà, com estava previst, un nou programa del Joc de Cartesque comptarà amb una novetat sorprenent. I és que Marc Ribas viatjarà fins a Madrid per descobrir quin és el millor restaurant per fer una calçotada de la capital espanyola.

Per a fer-ho, el cuiner passarà, en primer lloc, pel restaurant que va obrir ara ja fa 25 anys Xavier Saludes, i posteriorment, pel d'Antonio Melgar, El Olivo. I continuarà la seva ruta al Saffron, amb la tarragonina Maribel Gutiérrez, per finalment acabar a El Calsot, de David Suriol.

Sens dubte, un capítol molt emocionant on descobrirem quin és l'establiment madrileny que elabora millor un dels plats més típics de la gastronomia catalana.  

Les últimes polèmiques del Joc de Cartes

Aquesta temporada del Joc de Cartes no ha estat exempta de polèmiques. I és que un dels últims programes d'aquesta sisena temporada va fer enfadar molts espectadors.

Al programa del passat 19 d'octubre, que buscava el millor xef jove del Vallès Occidental, Sergi Cobaleda, que s'havia presentat com el cuiner de la Masia Can Sidro, va resultar que al final no tenia gaires coneixements de cuina, com es va poder saber al final del programa. De fet, no era ni cuiner.

«Soc el que s'encarrega de la cuina, però no soc el que cuina cada dia», es justificava al moment del veredicte final, després que Marc Ribas el desemmascarés.

Un fet que encara va aixecar més polseguera per la reacció al·lèrgica que va tenir lloc en el mateix programa. Víctor Manuel Pajares, el xef d'El Cargol Daurat, era al·lèrgic a la llet i a la vedella, com s'encarregava de fer saber als concursants des d'un primer moment. 

Així i tot, sembla que Can Sidro no ho va tenir en compte i l'afectat va haver de prendre antihistamínics d'urgència després d'haver ingerit aquests aliments per error. El xef, visiblement enfadat, va puntuar el restaurant amb un zero, la nota més baixa amb què un concursant havia valorat fins ara un restaurant en la història del programa.