Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marc Ribas

'Joc de Cartes' sense compassió: males cares, enveja i crítiques d'una concursant

El Marc Ribas i el seu equip van posar rumb cap a Girona

Ahir al vespre, de nou, es van posar les cuines en marxa a TV3 amb un nou programa de Joc de Cartes, el fenomen televisiu del moment. En Marc Ribas i el seu equip van posar rumb cap a les terres gironines en un duel culinari on quatre dones van ser les grans protagonistes: la Roser, la Renata, la Susanna i l'Eva.

Quina d'elles es va endur el xec valorat en 5.000 euros i el títol de millor professional de les comarques gironines? No patiu, els que encara no vau poder veure el capítol d'ahir, no us volem fer spoiler encara. Però sí que parlarem del més destacat del programa: males cares, atacs d'enveja i, sobretot, crítiques ferotges.

Els espectadors del programa vam tenir l'oportunitat de conèixer, en primer lloc, el restaurant de la Roser Nierga, el Can Rajolet. La feina de la Roser no tenia res a veure amb la cuina, ella era administrativa, però un bon dia va decidir fer un gir a la seva trajectòria professional i dedicar-se en cos i ànima a la restauració.

Seguidament, ens van presentar a la Renata Palaghianu i el seu establiment, l'Arrels Restaurant. La Renata, natural de Romania, buscava un lloc per viure i com no podia ser d'una altra manera, es va enamorar de Girona. I no la jutgem perquè Girona enamora a qualsevol.

La tercera parada va ser al Girum, on vam conèixer a la Susanna Vila. Una dona de pagès que va venir a les terres gironines per triomfar amb les verdures del seu hort.

Finalment, va ser l'hora del brunch o el que és el mateix, combinar les menjades de l'esmorzar i el dinar en una sola. Vaja, omplir-se la panxa a l'hora del vermut perquè ens entenguem. Així, l'Eva Cortés va elaborar als seus comensals estrella uns plats molt colorits a La Fàbrica.

La Roser en guerra amb la Renata

Durant tot el programa la Roser no va parar de dir coses sobre la Renata. Sense conèixer-la ja deia que li feia mala espina. Després, al restaurant de la Renata, ho va trobar tot malament, tot i que era millor que el seu, a simple vista. D'aquesta manera, la de Can Rajolet, no va parar de fer comentaris negatius cap a la romanesa.

Encara que el conflicte entre ambdues concursants, no va culminar fins al moment de la confrontació final on la Roser va dedicar-li unes precioses paraules a la cap de l'Arrels Restaurant, vegeu la ironia.

«Ets molt ostentosa, t'agrada aparentar. Havíeu d'haver canviat les preguntes, tens el restaurant més ben valorat, però no ets la millor restauradora. Nosaltres hem tingut més sacrifici que ella per aixecar el restaurant. No t'ha costat ni suor, ni llàgrimes». 

La Renata va ser la guanyadora dels 5.000 euros i del 'Plat Estrella'. Ella i el seu xampany van ser els protagonistes indiscutibles d'ahir la nit. És cert que el seu local era preciós i els plats que va elaborar el seu equip feien molt bona pinta, encara que la cara de la resta de concursants denotava que no estaven massa d'acord amb el resultat final.