Primer pla de Joel Joan, actor i director català

Joel Joan carrega contra Rufián: «Ja prou dels teus tuits buits i de paper de fumar»

L'actor i director català retreu al portaveu republicà al Congrés que «sempre piulant amb la llengua dels imperialistes»

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, continua sent l'ase dels cops de l'actor i director català, Joel Joan. Si fa dues setmanes va carregar contra ell per un tuit sobre les protestes al barri de Salamanca, etzibant-li un «quina vergonya  que fas company» i retraient-li que «sempre piulant amb la llengua  dels imperialistes», aquesta vegada a Rufián li ha tocat rebre per un tuit en què posava sobre el tauler la política, davant «la màgia» i «el feixisme».

Davant aquest missatge del portaveu republicà, Joel Joan no se n'ha pogut estar i ha contestat de manera contundent  al polític. L'actor i director català li ha preguntat «ara la política és fer haikus?». Joan ha afegit un eloqüent «collons, Gabi. No som de P3!». El missatge dirigit a Rufián acaba amb un «ja prou dels teus tuits buits i de paper de fumar».

Joel Joan hi torna

No n'ha tingut prou amb aquest missatge, ja que l'actor i director ha tornat a fer referència a Gabriel Rufián, tot i no citar-lo directament. En un tot en què una usuària es preguntava quina utilitat tenia ara mateix l'estat d'alarma per lluitar contra la Covid-19, Joel Joan hi ha ficat cullerada. L'actor i director ha contestat que «perquè aquell pugui fer haikus. I així fer política».

En aquest missatge també hi ha dit la seva el director de comunicació de la Conselleria d'Interior, Joan Maria Piqué, exemplificant, una vegada més, la lluita entre ERC i JxCat per l'hegemonia de l'independentisme. Responent el tuit de Joel Joan, Piqué, abonant-se a la tesi de l'actor, ha escrit un missatge ras i curt: «Diana».