Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jonas Brothers en concert a Barcelona el 17 de febrer de 2020

Els Jonas Brothers sorprenen fent castells durant la seva visita a Barcelona

Els tres germans es van deixar veure passejant per la ciutat comtal

Jonas Brothers en concert a Barcelona el 17 de febrer de 2020
Els Jonas Brothers van actuar a Barcelona el dilluns en un concert màgic | EFE

Els Jonas Brothers van  actuar  aquest dilluns a Barcelona per primera vegada. El  Sant Jordi  es va emocionar recordant el fenomen pop adolescent que va sorgir i va causar furor ara farà uns deu anys a  Disney Channel. Després d'una aturada de sis anys, els germans Jonas han tornat als escenaris amb velles i noves  cançons que han fet ressorgir sentiments entre els fans.

Aquest dilluns els tres germans  arribaven a Barcelona i a més del concert, van voler aprofitar per fer turisme per la ciutat comtal. El mitjà dels Jonas Brothers  va publicar una imatge al seu perfil on es pot veure al trio amb  bicicleta aturats davant Arc de Triomf. Però a més a més, gràcies a usuaris anònims de Twitter, hem pogut veure unes imatges molt curioses, i és que a més de turisme, els Jonas també van tenir temps d'endinsar-se en la cultura catalana.

Els Jonas Brothers van fer castells

En aquestes imatges penjades a les xarxes, es pot veure com els 'Brothers' es converteixen en tots uns castellers  gràcies a Castellers de Barcelona. Mentre Joe es troba damunt la pinya preparat per fer un pilar, els seus dos germans es troben aportant el seu petit gra de sorra fent  pinya entre la  multitud. L'usuària Janire va ser qui va penjar el vídeo —que s'ha fet viral— a Twitter, seguit del comentari: «Si penseu que heu vist coses 'randoms' a la vida és perquè no heu vist encara als Jonas Brothers fent castells».

També et pot interessar...