Leo Messi amb mascareta després de realitzar-se la prova de Covid-19 al Camp Nou

Jorge Messi aterra a Barcelona per reunir-se amb Josep Maria Bartomeu

El pare de Messi ha arribat a primera hora del matí

Jorge Messi ja ha arribat a Barcelona. El pare i representant de Leo Messi ha aterrat a primera hora del matí a l'aeroport del Prat i en les pròximes hores es reunirà amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, per parlar sobre el 'Cas Messi'.

El pare de l'encara capità del Barça s'ha trobat amb un munt de mitjans i càmeres en la seva arribada i ha declarat «no sé res nois» tot just abans d'entrar al taxi que l'estava esperant. El representant del crack argentí té intenció de negociar amb el club per aconseguir la carta de llibertat per al seu fill i ho vol fer de forma amistosa.

Dues postures diferents respecte a la clàusula de rescissió

Les coses però no seran fàcils, ja que des del FC Barcelona s'aferren a la clàusula de rescissió del seu contracte i assenyalen que el termini ja havia finalitzat. La data estipulada al contracte era fins al 10 de juny i el burofax de Messi no va arribar fins al 25 d'agost. Així doncs, des del club no volen traspassar a l'astre argentí i, si no s'arribés a un acord, Messi hauria de pagar 700 milions d'euros al Barça, especificats al contracte, per poder marxar.

Per la seva part, el jugador argentí s'aferren a la peculiar temporada que finalitzava el passat 14 d'agost a causa de la crisi sanitària del coronavirus. És per això que assenyala que com les dates de finalització de la temporada s'han vist modificades, també ho ha fet la del contracte.

Bartomeu ho té clar i no vol que Messi marxi i és per això que la seva intenció és oferir-li una renovació, sense clàusula de rescissió, fins al desembre del 2022, quan se celebri el Mundial de Qatar, ja que l'entrenador blaugrana, Ronald Koeman, considera que el capità del Barça és una peça clau, segons avança 'Mundo Deportivo'. Si jugador i club no arriben a un acord, la sortida de Messi podria acabar als tribunals.