Nou moviment en el 'cas Messi': Jorge Messi viatjarà a Barcelona

El pare i representant de l'argentí arribarà el pròxim diumenge

Imatge de Leo Messi durant l'entrega del premi Creu de Sant Jordi
El pare i representant de Messi viatjarà a Barcelona per començar les negociacions amb el club | Instagram (@leomessi)

Nou avenç en el 'cas Messi'. Segons informa la corresponsal de 'Sport', Verónica Brunati, Jorge Messi, pare i representant de Leo Messi, viatjarà aquest diumenge a Barcelona. El pare del crack argentí ha estat l'encarregat de mantenir el contacte aquests últims dies amb els responsables del Barça després que el seu fill els hagi fet arribar un burofax expressant la seva intenció d'abandonar el club on milita des de fa 20 anys.

La decisió del capità blaugrana ha desembocat en una greu crisi a Can Barça accentuada pel malestar de l'equip després de caure eliminats de la Champions League amb un 2-8 contra el Bayern de Munich. Una derrota que va acabar amb la destitució de Setién i l'arribada de Koeman a la banqueta.

Jorge Messi, figura clau en les negociacions

Lionel Messi vol acollir-se a la clàusula del seu contracte que li permet abandonar lliurement el club blaugrana però des del Barça consideren que aquesta va quedar inhabilitada des del passat 10 de juny.

Davant d'aquest conflicte la solució passa per una negociació entre ambdues parts i és aquí on la figura del representant i pare de l'astre argentí jugarà un paper clau. Per la seva part, l'encara capità blaugrana, que fins ara ha guardat silenci sobretot el 'cas Messi' donarà, en les pròximes setmanes, la seva pròpia versió dels fets.

Jorge Messi està sent l'encarregat de negociar amb l'equip i al mateix temps ha actuat com interlocutor entre el seu fill i Josep Maria Bartomeu. Aquest últim s'estaria plantejant fer un pas al costat i abandonar el seu càrrec com a president del FC Barcelona, segons ha avançat TV3, sempre que Messi declarés públicament que el problema que li impedia quedar-se al club blaugrana fos ell.

Amb l'arribada del seu pare i representant a Barcelona i després que també TV3 avancés que el director executiu del Manchester City, Ferrán Soriano, està a Catalunya, caldrà veure com evolucionen els esdeveniments en aquests pròxims dies i com finalitza el 'cas Messi'. El que està clar és que Jorge Messi buscarà resoldre aquesta crisi de la forma més favorable possible pel seu fill.


Comentaris

envia el comentari