Imatge de Jorge Rey a l'exterior amb una gorra al cap

'Arriba el bon temps': Jorge Rey sorprèn amb la seva última previsió per a Catalunya

Tot i les fortes nevades i les precipitacions a gran part del país, Jorge Rey ha alertat d'un canvi de temps

Jorge Rey, el jove meteoròleg que compta amb milers de seguidors per les seves famoses prediccions, ha sorprès, novament, amb la previsió del temps. Després de fer un repàs a allò que ha comportat tenir una forta borrasca al país, ha alertat del canvi de temps que s'espera durant aquesta setmana a Catalunya.

Llacs congelats, temperatures que arribaven als -30 graus o nevades històriques fins i tot a ciutats com a Nova York han estat algunes de les condicions climatològiques més destacades. Però, per a sorpresa de molts, el temps canviarà radicalment, segons les seves prediccions.

Un canvi de temps abismal

Tot i que en zones com Campelles (Girona) han pogut gaudir de les muntanyes nevades, sembla que el temps farà un gir inesperat i és que, segons el meteoròleg, les temperatures s'elevaran fins als 20 graus en certs territoris.

Jorge Rey ha volgut recordar que els efectes de la famosa borrasca 'Juan' han donat lloc a fortes nevades, com per exemple, a territoris com Saragossa, Sòria o Guadalajara.

Pujada de temperatures

"Ascendeixen els mercuris fins als 20 graus i als 15, al nord", ha afirmat Jorge Rey a les seves xarxes socials. Per això, la previsió del jove és que el bon temps està arribant, o almenys així serà durant aquesta nova setmana.

Sense anar més lluny, a Catalunya, la majoria dels dies, la temperatura màxima, a moltes comarques, passaran dels 20 graus amb cels força clars.

Poques pluges

Encara que les altes temperatures i els cels clars són els protagonistes, és probable que avui, dilluns, hi hagi ruixats per zones del cantàbric, sobretot a Galícia. Així i tot, no es tracten de fortes pluges, sinó de precipitacions passatgeres.

Per sort, segons Rey, les nevades recents han ajudat la crescuda dels rius; és per això que, demana "precaució" per als que s'acostin a zones. A més a més, es tracta d'un fenomen que s'agraeix per la sequera tan notòria que continua persistint, però que no durarà gaire davant la nova pujada de temperatures.

Mart, el planeta que compta amb molta més aigua de la que crèiem

Jorge Rey no ha dubtat, a nomenar Mart, el planeta on es rumoreja que hi hauria més aigua de la que es pensaven. De moment, el meteoròleg ha dit que és possible que hi hagi grans dipòsits d'aigua i grans blocs de gel.

Es tracta de tota una paradoxa, tenint en compte que al nostre país hi ha una alerta per sequera. A més, tot i que ja se sabia que a Mart hi havia aigua, ara estan investigant la possibilitat que en realitat hi hagi "gegantins blocs amb més de tres quilòmetres de gruix". Això suposaria, si es fonguessin, una cobertura total d'aigua de tot el planeta.