Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una parella gaudeix de gelats a la platja mentre Jorge Rey amb ulleres i expressió d'incertesa apareix en primer pla, acompanyat d?icones de clima variat i un senyal d'advertiment.

Jorge Rey contradiu l'AEMET: l'estiu no arriba i hi haurà sorpreses en uns dies

El jove ha donat la seva predicció per a aquesta setmana, i dista força de la qual ha estat emetent l'AEMET aquests dies

En un gir inesperat a les previsions meteorològiques, el jove meteoròleg Jorge Rey ha emès un pronòstic que contradiu les estimacions de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) per a aquesta setmana. Mentre que l'AEMET anticipa un temps molt estable i propi de l'estiu, Jorge Rey assegura que amb vista al cap de setmana arriben pluges.

Jorge Rey, conegut per les seves encertades prediccions basades en mètodes tradicionals i el seu particular enfocament meteorològic, ha generat un enrenou considerable. Ho ha fet en afirmar que les condicions atmosfèriques canviaran de nou els propers dies. Segons Rey, "una zona de baixes pressions s'acostarà novament de cara al cap de setmana".

Jorge Rey ho té clar: cap de setmana amb possibilitat de tempestes

Jorge Rey ha alertat que els pronòstics de l'AEMET no serien tan encertats per a aquest cap de setmana. Mentre que des de l'Agència preveuen un temps més propi de l'estiu, el noi avisa de dos dies de força inestabilitat.

Un home amb ulleres i jaqueta apareix en primer pla, mentre que al fons s'observa un cel amb un arc de Sant Martí i diverses icones de núvols amb raigs i pluja.
Les tempestes podrien tornar a Espanya | Youtube: El Tiempo con JR, Getty Images

Alerta de l'aparició d'una DANA que podria deixar pluges i tempestes dissabte i diumenge. Seria a zones del centre peninsular principalment, encara que també podrien afectar punts del sud.

Per la seva banda, l'AEMET ha mantingut el seu pronòstic de temps estable, amb temperatures càlides i cels clars a la majoria de les zones.

🔴TENDENCIA PRÓXIMOS 10 DÍAS ESPAÑA 😉😎

La discrepància entre les prediccions de Jorge Rey i l'AEMET ha generat un debat entre els aficionats a la meteorologia i al públic en general. Alguns donen suport a la visió de Rei, destacant el seu historial d'encerts, mentre que d'altres prefereixen confiar en els mètodes científics i tecnològics de l'AEMET.

En qualsevol cas, la situació ha posat de manifest la complexitat i la incertesa inherents a la predicció del temps. Recordant-nos que, malgrat els avenços tecnològics, la meteorologia continua sent una ciència plena de desafiaments i sorpreses.

Fins al cap de setmana, temps estable

Això sí, tant Jorge Rey com l'AEMET coincideixen en alguna cosa. I és que fins al cap de setmana, el temps que tindrem aquesta setmana serà molt més estable, amb un ascens notable de les temperatures.

La imatge està dividida en dues parts. La part esquerra mostra una platja amb cel clar i sol, mentre que la part dreta mostra dues persones caminant sota la pluja amb paraigües. Al centre de la imatge hi ha una vora irregular que separa les dues escenes, i sobre aquesta vora hi ha dues icones de bombolles de diàleg amb signes d'interrogació i una icona de sol i pluja.
Algunes zones podrien tenir bon temps mentre que en altres plourà | Europa Press, catalunyadiari.com

Durant els propers dies tindrem “vent de sud”, segons Jorge Rey. Això provocarà aquest ascens de temperatures, fins i tot "els 40 graus a zones de la vall del Guadalquivir, com per exemple a Sevilla".