Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Rey, el jove que va predir 'Filomena'

Jorge Rey reapareix per enviar un missatge d'última hora: «Novetat important»

Jorge Rey té una cosa molt important a dir als seus seguidors

Jorge Rey, el jove expert en meteorologia, té un missatge important per als seus seguidors. Anuncia una novetat d'última hora amb la qual ningú comptava.

A través del seu canal de Youtube convidava els seus seguidors i seguidores que estiguessin molt atents a la televisió. I és que aquest dijous se'l podrà veure al programa 'Horizonte' de Cuatro. «Estarem al plató amb Iker Jiménez», va apuntar.

No és la primera vegada que intervé als mitjans de comunicació. La seva afició per pronosticar el temps i els mètodes que utilitza per fer-ho han despertat l'interès de molts espais. Fins i tot cada vegada que passa un temporal o apareix algun tipus de fenomen atmosfèric són moltes les persones que hi recorren per conèixer el seu punt de vista.

Entenen que les seves previsions resulten molt fiables. És per aquest motiu que compten amb ell en tota mena de programes. Amb només 16 anys, ha adquirit certa notorietat encara que la seva aparició també ha provocat moltes crítiques. Sobretot entre els meteoròlegs. 

Muntatge amb el jove Jorge Rey i unes formigues entrant al formiguer
Jorge Rey realitza els seus pronòstics recorrent a mètodes tradicionals. | Getty Images

Alguns consideren que els sistemes que utilitza per fer les seves prediccions no tenen cap mena de base científica. Recentment, per exemple, anunciava que ens esperarien pluges intenses després de veure que les formigues estaven una mica revolucionades.

D'aquesta manera, va aprofitar per comunicar la seva presència a Cuatro, però també per oferir la seva predicció meteorològica per aquest final de setmana. Jorge Rey ha indicat que «continuem amb temps inestable. La borrasca 'Oscar' continua aportant més pluges permetent que plogui a ciutats com Sevilla».

Preveu «temperatures estables, però també tempestes durant uns quants dies més». És cert que aquest fenomen anirà perdent força amb el pas de les hores.

La borrasca anirà a menys, però es mantenen les tempestes

Aquest dijous s'espera que la borrasca 'Oscar' continuï deixant pluges a zones de l'oest peninsular, on les ratxes de vent seran més intenses. Els experts pronostiquen una caiguda de la intensitat al llarg dels pròxims dies, sense que impliqui la desaparició de les tempestes. Pel que sembla seran més freqüents a partir del migdia.

Aquesta borrasca arribarà a divendres pràcticament sense força, però darrere ens en trobarem amb una altra que entra per l'Atlàntic, anuncien a 'El Tiempo'. Es deixarà veure sobretot al nord-oest peninsular. Els últims cops de cua d''Oscar', per la seva banda, seran més apreciables a les costes de l'occident peninsular.

No només deixarà precipitacions intenses, ja que també estarà acompanyada per vents de moderats a forts de component sud i sud-oest. És possible que a les costes de l'oest de Galícia es deixin veure onades de certa grandària. El risc de precipitacions serà inferior a punts del Mediterrani i a les Canàries, on es començarà a recuperar l'estabilitat.

Dues persones amb paraigües enmig del carrer durant una tempesta
S'espera una nova borrasca que entrarà per l'occident peninsular. | Europa Press

Durant el cap de setmana augmenten les temperatures

Aquest final de primavera està resultant una mica anòmal, tant per les pluges com per la caiguda dels termòmetres. Tot i això, tot fa indicar, com recull el portal meteorològic, que les temperatures vagin en augment. Amb l'entrada del cap de setmana s'aniran sumant graus a mesura que entri aire més temperat procedent del nord d'Àfrica.

Tampoc no s'espera que el mercuri es dispari, encara que ens situarem en uns valors molt propers als que solen ser habituals en aquesta època. A zones de la Vall del Guadalquivir i de la Vall de l'Ebre es depassaran els 30ºC. Al Cantàbric oriental també s'esperen temperatures diürnes molt suaus.

Pel que fa a les mínimes, a les capitals del sud i del Mediterrani no baixarien dels 20 graus. Per tant, ja començarem a notar unes nits tropicals a diverses zones de la Península a les portes de l'estiu.