José Luis Lillo, el tècnic de la Cadena COPE que ha mort avui dijous, 4 de febrer

«Dia trist a la COPE»: La cadena plora la pèrdua d'un company molt estimat

El tècnic feia anys que lluitava contra una greu malaltia

Un treballador de la Cadena COPE ha mort aquest dijous, 4 de febrer, després lluitar contra una llarga malaltia durant un temps. Així s'ha anunciat en el compte de Twitter de 'El partidazo de COPE'.

«Avui és un dia molt trist per a tota la família de COPE. Ha mort José Luis Lillo, extraordinari tècnic d''Exteriors', després d'una llarga malaltia», han publicat en un missatge en les seves xarxes socials en el qual també s'ha volgut enviar un missatge a familiars i amics.

«El nostre més sincer condol per a familiars i amics. Fins sempre, José Luis #SiempreLaRadio», ha acabat el text. Així doncs, malgrat no ser una de les cares més visibles de la cadena, sembla que el treballador de la mateixa era molt estimat pels seus companys. Segons s'ha pogut saber, formava part del Departament d'Exteriors de la cadena COPE i han estat diversos els companys, actuals i del passat, que ja han enviat en xarxes missatges d'afecte i comiat.

En alguns missatges de comiat del seu company s'ha pogut llegir que la malaltia contra la qual lluitava des de fa anys era el càncer, malaltia a la qual finalment no va poder vèncer.

El sector periodístic acomiada Lillo

El periodista esportiu Alfredo Martínez, actual narrador de futbol en Onda Cero, ha estat un d'ells: «Vaig compartir amb ell molts viatges i transmissions en La Cadena Cope. Un gran home i un gran tècnic de ràdio. Ens ha deixat José Luis Lillo. DEP. Una abraçada molt forta a la seva família i als seus companys».

Juanma Rodríguez, conegut periodista esportiu espanyol, ha volgut també deixar el seu missatge per al mort, assegurant que es tractava d'«un ésser humà excepcional».

«M'acabo d'assabentar de la defunció de José Luis Lillo, tècnic de COPE. Ho sento moltíssim perquè era un professional majúscul i un ésser humà excepcional. El meu més sentit condol a la seva família i amics i, per descomptat, als companys de COPE», ha deixat escrit en les seves xarxes.

Com aquests, molts altres missatges continuen arribant al llarg del dia, consternats per la notícia: «Notícia tristíssima. Vaig conèixer a José Luis Lillo fa 30 anys. Un tipus extraordinari i un tècnic d'exteriors fantàstic. Un cop molt dur. Un petó enorme per a la seva família, per a la seva gent. DEP.»

El periodista i company de la COPE Miguel Ángel Díaz ha volgut transmetre també un missatge sobre després de conèixer la notícia. «Molt dolgut per la defunció del meu company d''Exteriors' José Luis Lillo. Es van convertir en una tradició anual aquelles entrevistes amb el gran Cesc Fábregas. Inoblidable la teva "bona tarda, bona tarda..." cada vegada que em rebies al Bernabéu amb un somriure. DEP», ha escrit.

Fins i tot el periodista Pipi Estrada ha volgut enviar el seu missatge d'afecte als coneguts i donar l'últim comiat a José Luis Lillo. «M'acabo d'assabentar de la defunció de José Luis Lillo, tècnic d'exteriors de la cadena COPE. Un gran company, amb ell he compartit molts anys de treball i gràcies al seu do humorístic, he gaudit de tants riures en els nostres viatges per aquests mons de Déu. DEP. Germà».

Així doncs, tots els companys del sector s'han bolcat en conèixer la trista notícia, deixant missatges plens de bones paraules cap a ell.