Josep Bou té un local llogat a un club de fumadors de cànnabis a Barcelona

El regidor del PP defensa que compleix amb totes les normatives i no comporta problemes als veïns

Josep Bou té un local llocat a un grup de fumadors de cànnabis a Barcelona
Josep Bou té un local llogat a un grup de fumadors de cànnabis a Barcelona | EFE

Josep Bou, regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelonaté un local llogat a un grup de fumadors de cànnabis a la ciutat comtal des de l’any 2017. Concretament al barri del Congrés, segons ha avançat ‘Nació Digital’, a l'encreuament entre el passeig de Maragall i l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, però ha assegurat que no comporten problemes als veïns i que compleixen amb la normativa actual, a la qual els populars sempre s’han oposat.

Bou explica que és un club privat

El regidor és administrador únic de l’empresa immobiliària Bahía Franc SL, ingressant 34.000 euros bruts a l’any, amb la qual ha llogat un dels seus locals comercials de Barcelona al club cannàbic ‘Slam Dank’. Segons han confirmat fonts municipals al citat mitjà, compten amb les llicències requerides i compleixen amb la normativa. A més a més, Bou ha explicat que «fan activitat de club privat de fumadors de cànnabis i activitats culturals afins», tot i que «no li consta» que s’anomeni així i ha assegurat que «no comporten cap problema per als veïns».

Cal destacar que el PP va ser l’únic grup parlamentari que va votar en contra la llei de regulació dels locals cannàbics, però Bou ha assegurat que «exactament» no sap quin va ser la posició del seu partit en el debat sobre la llei catalana i la normativa barcelonina que regula el lloc on s’instal·len aquest tipus d’establiments, concretament dicta que s’han de situar a mínim 150 metres de distància de sòls definits com a equipaments per a qualsevol ús, de biblioteques i de centres docents i esportius públics, on hi hagi menors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari