Imatge de Josep Maria Bartomeu en una roda de premsa al Camp Nou

Josep Maria Bartomeu pateix un accident amb bicicleta i es trenca una clavícula

L'incident es va produir a la carretera de les Aigües a Collserola

Més maldecaps per a Josep Maria Bartomeu. Tot i haver deixat de ser president del FC Barcelona, l'exmandatari continua acumulant males notícies. I és que, segons ha informat Ràdio Marca, Bartomeu va patir un accident el cap de setmana passat i es va trencar una clavícula.

Tal com ha explicat l'esmentat mitjà de comunicació, l'expresident del Barça va caure quan anava amb bicicleta a Collserola. Concretament, a la carretera de les Aigües d'aquesta zona barcelonina. Segons aquestes informacions, Bartomeu va patir un accident amb una bicicleta de muntanya i, a conseqüència d'aquesta, es va fracturar la clavícula.

Així doncs, qui va ser president del FC Barcelona haurà d'afrontar un procés de recuperació. D'aquesta manera, a Bartomeu se li acumulen els problemes. I és que l'exdirigent culer també ha d'afrontar les diferents problemàtiques sorgides del seu mandat.

Dues d'elles són, per exemple, el cas 'Barçagate' o les possibles irregularitats que hagin sorgit del projecte 'Espai Barça'.

El Barça comença a construir una nova etapa

La realitat de Josep Maria Bartomeu, amb una lesió per superar i diversos embolics judicials per aclarir, contrasta amb la del club blaugrana. Un club que va dirigir durant 6 anys.

I és que el FC Barcelona està intentant obrir una nova etapa amb la reestructuració de bona part del club. La més destacada, a banda dels canvis als despatxos, es veurà al primer equip de futbol.

Més enllà de la continuïtat de Ronald Koeman al capdavant de l'equip, que es va segellar ahir, ja hi està havent canvis rellevants en l'estructura blaugrana.

Per ara ja s'han confirmat tres fitxatges. Els dos primers van ser el davanter Sergio Agüero i del defensa central Èric Garcia, tots dos procedents del Manchester City.

El tercer fitxatge és el del lateral Emerson Royal, que arriba del Betis per reforçar la banda dreta de l'equip entrenat per Ronald Koeman.

Algunes informacions apunten que la pròxima incorporació blaugrana per a la temporada 2021-2022 podria ser el davanter holandès de l'Olympique de Lió, Memphis Depay. Seguint la tònica d'aquest mercat, vindria a cost 0 després de finalitzar el seu contracte amb el conjunt francès.