Josep Maria Bartomeu i Leo Messi encaixen les mans durant la roda de premsa de presentació de la renovació de contracte l'any 2017

Bartomeu s'hi nega: la decisió que prendrà avui amb Messi

El president blaugrana té clar que vol que l'argentí segueixi al club el màxim de temps possible

La possible marxa de Leo Messi del FC Barcelona està trastocant la directiva blaugrana. És per això que Josep Maria Bartomeu farà tot el possible perquè l’argentí acabi la seva carrera professional a Barcelona.

El president blaugrana vol parlar avui mateix amb Leo Messi, segons informa Catalunya Ràdio. Fonts del club, com el seu secretari tècnic Ramon Planes,  ja han deixat clara la seva postura amb la sortida de l’argentí, i la conclusió sempre és la mateixa: Messi és intransferible i comptaran amb ell al 100%.

Bartomeu lluitarà per la permanència de Messi

L’arribada de la pandèmia i el fet que la temporada de futbol s’ha estirat fins ben entrat l’estiu han estat beneficiosos per la decisió de Messi. L’argentí acabava la seva clàusula de sortida el 10 de juny, però els seus advocats insisteixen que el canvi de calendari en la temporada fan que aquesta decisió es pugui prendre ara. És per aquesta raó que els mateixos advocats van informar el club de la possible sortida de Messi a través d’un burofax.

L’advocacia del club, per la seva banda, té gairebé clar que Leo Messi no pot marxar ara perquè la seva clàusula no ho permet. Des del despatx del Camp Nou asseguren que la seva clàusula de rescissió ascendeix a 700 milions d’euros fins que s’expiri el vincle que té firmat amb el club, el qual acaba oficialment el 30 de juny de 2021.

Per la seva banda, els aficionats culers tenen també clar el seu pensament sobre la sortida de l’argentí, i és la mateixa del club: Messi es queda. Diversos aficionats s’han reunit a les portes del Camp Nou per reclamar que el ‘10’ blaugrana es quedi al club, mentre demanen la dimissió de Bartomeu per intentar canviar la línia directiva de l’equip.

Així, sembla que en qüestió d’hores es podria tenir la resposta definitiva sobre la marxa o continuació de Leo Messi al FC Barcelona. De moment, el club blaugrana busca canviar les seves files després de la derrota contra el Bayern- partit que va ser decisiu perquè Messi prengués una decisió. El pròxim destí per a Messi encara no estaria escollit, però les campanes del Manchester City sonen cada vegada més per l'argentí. Caldrà veure com acaba aquest any on les notícies semblen no aturar-se ni un sol dia.