Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Maria Mainat

Josep Maria Mainat, esclata i amenaça TV3: «No em toquis els c***»

El productor català declara la guerra a TV3

El productor català, Josep Maria Mainat, ha concedit una entrevista aquest dissabte al diari Ara on, entre molts altres temes, ha esclatat contra TV3. Aquest estiu passat,a  finals del mes de juliol, el productor de televisió va fer públic un comunicat on posava de manifest la intenció de denunciar a TV3 pel programa musical 'Eufòria'.

D'aquesta manera, Josep Maria Mainat considera que el programa és un plagi d''Operación Triunfo'. I aquest dissabte, en l'entrevista al mitjà esmentat, Mainat va posar més llenya al foc i va anunciar quelcom revelador. «Posarem una demanda per 'Eufòria', ho tenim tot preparat», sentenciava l'exparella d'Ángela Dobrowolski.

«Esperàvem que TV3 ens diria alguna cosa»

En l'entrevista, el periodista va preguntar a Mainat si havien resolt el conflicte amb TV3. «No. Ens van citar a TV3i esperàvem que ens dirien alguna cosa, però res: que si ells no en tenen la culpa, que si és cosa de la productora i que s’ho han mirat, però que no s’hi assembla gens», explicava al diari Ara.

I continuava dient, «doncs no sé qui s’ho deu haver mirat, perquè tothom que et vol explicar 'Eufòria' et diu: És com 'OT', però en català. A les mateixes rodes de premsa del programa, gent del jurat... Home, no em toquis els c***», declarava visiblement molest. 

Imatge de l'equip de la primera temporada d'Eufòria
Mainat afirma que 'Eufòria' és un plagi d''Operación Triunfo'. | Europa Press

Declara la guerra a TV3

«Posarem una demanda: ho tenim tot preparat. Per a nosaltres, aquesta propietat intel·lectual és sagrada. Potser Gestmusic no vol barallar-se amb TV3, però nosaltres no hi tenim cap problema. No volem que la segona part d’això sigui que la productora que es creu haver-se inventat 'Eufòria' a sobre ho vengui a tot arreu com si fos un nou format».

«Fins a 75 països estan fent 'OT', amb diferents noms. I tots han reconegut que és 'OT' i, per tant, hem cobrat els royalties. I a Catalunya no? Va, home...», va concloure. 

De moment, però, TV3 no ha obert la boca i segons sembla, el programa musical 'Eufòria' estrenarà nova temporada el març de 2023. Haurem d'esperar si finalment la demanada de Josep Maria Minat contra la productora del talent show català es fa efectiva i com aquesta afectarà la cadena. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp