Leo Messi, en la roda de premsa de presentació amb la samarreta del Paris Saint Germain

El crac que Messi havia vetat i que ara podria arribar gratis al Barça

Paul Pogba, que no era del gust de Messi, acaba contracte el 2022 i el FC Barcelona vol intentar el seu fitxatge

És un vell anhel. La seva amb el Barça és la història d'aquell regal de reis que mai acaba arribant. Aquell regal pel qual el nen sospira any rere any però que, com sempre, s'acaba quedant a la prestatgeria de la botiga de joguines. Doncs bé, així és la història de Paul Pogba amb el Barça. El nom del migcampista francès sempre s'ha relacionat amb el del Barça, però el seu vincle mai ha pogut fructificar. A l'estiu de 2022 el migcampista acaba contracte i Laporta es llançarà per ell. I ull! Perquè el Reial Madrid també estarà a l'aguait.

El futur de Pogba és del tot incert: a l'interès del Barça se suma —òbviament— el del Manchester United per renovar-lo. A més, clubs com el Paris Saint Germain, la Juventus, el Manchester City i el Reial Madrid segueixen de prop la seva situació pel que pugui passar. I Mino Raiola, el seu agent, es frega les mans.

Havent trobat la maduresa, als seus 28 anys Pogba arribaria com una gran esperança al centre del camp del Barcelona. Orfes de referents i amb un Busquets sense ajudes a la medul·lar, el perfil de Pogba seria ideal perquè el Barça tornés a competir sobretot a Europa. Per això mateix, a les oficines del Camp Nou ho tenen clar: intentaran la contractació de Paul Pogba.

Pogba té via lliure: Messi ja no el veta

És un dels grans rumors que rondava el vestuari del Camp Nou. Pogba, de la mateixa que en el seu moment el seu compatriota Antoine Griezmann, havia estat vetat per Leo Messi i Luís Suárez. Potser no d'una manera evident i categòrica, però sí amb algun gest amb què la direcció esportiva ho hauria tingut clar.

Però ara tot ha canviat. Amb Messi a 831 quilòmetres de Barcelona, el futur de Paul Pogba podria canviar. La veritat és que alguna cosa ja ha canviat, perquè Laporta s'ha decidit a intentar dur a terme el seu fitxatge. I a favor té diverses coses, com la gran relació personal que té amb el representant Mino Raiola.

Malgrat això, cal ser realista. La caixa del F.C. Barcelona no està per a grans alegries i l'últim que necessiten al Camp Nou és pagar un salari desorbitat. Per això mateix, s'haurà de ser pacient.

El Manchester United vol renovar-lo

Perquè surti, el jugador hauria de dir-li 'no' al Manchester United. Perquè si bé és cert que el seu contracte amb els anglesos acaba l'any 2022, també ho és que els 'Red Devils' estan preparant una oferta aclaparadora. Pogba és —juntament amb Cristiano Ronaldo— el jugador franquícia dels d'Old Trafford i no el deixaran sortir així com així.

És per això mateix que, segons 'L'Équipe', a Manchester li faran una gran oferta perquè no se'n vagi. I atenció! Perquè diuen que el gal l'escoltarà amb atenció. El gran inici del Manchester United tant a la Premier League com a la Champions League sembla que estan convencent a un Pogba que estaria disposat a canviar d'opinió i quedar-se a Manchester.

Malgrat això, Pogba encara no té res signat amb ningú. L'única veritat és que el jugador serà lliure per a negociar amb qui vulgui a partir de l'1 de gener de 2022. I si Pogba no té res signat, la lluita pel seu fitxatge podria convertir-se en una guerra sense treva.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.