Leo Messi hauria demanat al clan argentí del PSG que no es relacioni amb Mauro Icardi

El jugador que Messi no vol veure més al seu equip: li va robar la dona a un amic

L'argentí Mauro Icardi, que comparteix vestuari amb Messi, li va robar la parella a l'ex-Barça Maxi López i ja té el veto de l'argentí

Leo Messi segueix acomodant-se a París. Els canvis no són fàcils per a ningú i menys per a qui porta molt de temps a la seva zona de confort. Aquest era, fins fa uns mesos, el cas de Messi. Després de vint anys a Barcelona, ja havia donat el seu 'ok' a una renovació a la baixa per seguir lligat al club de la seva vida. Però de sobte, la situació va canviar: Messi havia de marxar del FC Barcelona i posar rumb al París Saint-Germain.

Vida nova, hàbits nous. Inicialment li va anar bé. Tot i això, al vestidor del PSG hi ha certes tensions que incomoden el clan argentí format per Messi, Di María i Paredes. I sí, segons ha avançat 'L'Équipe', aquestes 'tensions' tenen nom i cognom: Mauro Icardi. El davanter argentí no és aigua clara, i encara que ha tingut una bona carrera, els seus 'affaires' fora de la pista de joc parlen per si sols. Sense anar més lluny, la seva relació amb Wanda Nara és el gran focus del problema.

Leo Messi celebrant el seu primer gol amb el PSG
Leo Messi celebrant el seu primer gol amb el PSG | La Noticia Digital

Tensió al vestidor de l'PSG: Messi i Icardi

Wanda Nara era la parella i mare dels fills de Maxi López pels volts del 2012. La família al complet va marxar a Gènova, a Itàlia, per fitxar per la Sampdoria, on Maxi va formar duet atacant amb Mauro Icardi, un prometedor davanter argentí que havia estat a les categories inferiors del Barça. Fins aquí, tot bé, però la relació es va trencar quan, després d'anys de conèixer-se —havien compartit vestidor a Barcelona— i de mantenir una relació d'amistat, Icardi va trencar la fidelitat.

La relació de Maxi i Icardi era tan estreta que l'últim era considerat un més de la família. Sembla que Wanda li va agafar afecte, fins al punt que la relació se'ls va escapar de les mans. Mesos després, Icardi i Wanda van iniciar un romanç que va dinamitar la relació de Maxi López. El van deixar en l'estocada amb els tres fills petits, i encara que ja en fa deu anys, el tema continua sent tractat a la premsa del cor a l'Argentina. Wanda Nara mai ha tingut problemes per tractar el tema a la televisió.

I ara què fem amb Icardi?

Segons va explicar el prestigiós mitjà francès 'L'Équipe', Leo Messi va insinuar als seus compatriotes al club parisenc que mantinguessin a Mauro Icardi al marge. El motiu? La relació que Leo Messi segueix mantenint amb Maxi López, amb qui va coincidir al Barça entre 2005 i 2006. I és que malgrat que l'etapa de Maxi a Barcelona no va ser molt fructífera —era molt jove i va gaudir de poques eportunitats—, si que va ser prou profitosa perquè Messi trobés en ell un perfecte company de batalletes.