Julia Otero en un programa de d'Onda Cero

Julia Otero anuncia que ha superat el càncer: «estic viva i guerrera»

La periodista catalana ho ha anunciat a través d'un comunicat a les xarxes socials i prepara el seu retorn a Onda Cero

La periodista Julia Otero anunciava el passat 22 de febrer que patia càncer en directe al seu programa d'Onda Cero, 'Julia en la Onda'. «Sempre dic que les coses s'han de dir pel seu nom, i m'ho aplico», deia llavors en un dels moments més difícils de la seva vida que l'apartava dels micròfons i se centrava en el tractament i la recuperació.

Amb el mateix mètode, el de dir les coses pel seu nom, vuit mesos després ha tornat a donar la cara. Aquest cop, però, per portar notícies molt positives a tots els seus seguidors. La periodista, de 61 anys, ha anunciat a les seves xarxes socials que ha superat el càncer de còlon que li van diagnosticar.

«Falta poc per tornar»

Julia Otero ha donat una gran alegria al món del periodisme. L'anunci de la seva recuperació del càncer arribava aquest dimecres amb un missatge ple d'optimisme a les seves xarxes socials. 

L'anunci de la retirada de la periodista catalana va ser fa poc més de vuit mesos, però encara no hi ha una data fixada pel seu retorn als micròfons. Otero, però, ha donat pistes al seu missatge explicant que «falta poc per la tornada a Onda Cero i 'Julia en la Onda'». Perquè això sigui possible «espera el permís dels bates blanques».

El text de l'anunci anava encapçalat amb una imatge radiant de Julia Otero. I un missatge clar, «estic viva i guerrera». Intencions clares i agraïments infinits a tothom i per tots els missatges plens d'ànims i afecte. «Com per no curar-se», diu.

A més, s'ha permès fer una petita broma de la seva «dieta tan exitosa» pel seu aspecte més prim, explicant que «gairebé millor que no la proveu mai». Del seu «nou look» de cabell curt, afirma que el seu pèl estava debilitat i necessitava un cop de tisora.

Per acabar l'anunci, Otero ha explicat que no té «egoistes» —definició del professor Lopez-Otín. Tot i això, la periodista ha volgut recordar el llarg recorregut que encara li queda per donar per tancat l'assumpte. «Ja sabeu que són cinc anys els que han de transcórrer», ha finalitzat.