Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Karmele Marchante carrega contra el rei i el titlla de «corrupte emèrit»

La catalana ha demostrat ser més republicana que mai criticant el monarca a les xarxes, després de l’accident que ha patit Manuela Carmena

Karmele Marchante ha criticat el rei Joan Carles a les xarxes socials
Karmele Marchante ha criticat el rei Joan Carles a les xarxes socials | Twitter

Karmele Marchante demostra ser completament republicana  en cada ocasió que se li presenta. La periodista catalana ha començat l’any 2019 tal com va acabar el 2018: creant polèmica a les xarxes socials. Aquesta vegada ha criticat el rei Joan Carles  en una publicació al seu compte de Twitter, aprofitant per enviar els seus millors desitjos a l’alcaldessa de Madrid que ha passat part de les festes a l’hospital.

Karmele, contra el rei Joan Carles

Karmele va voler criticar aquells que han estat mofant-se de la situació de Manuela Carmena per patir dos accidents domèstics i haver d’operar-se del turmell el passat 26 de desembre fent que l’alcaldessa hagi passat el Cap d’Any a l’hospital. La periodista catalana, farta de tantes bromes i 'memes' contra la seva amiga, va respondre amb un missatge molt dur on el protagonista va ser el rei Joan Carles.

L’últim missatge de Karmele compartit del 2018 va ser molt polèmic: «El meu primer desig és per la meravellosa alcaldessa de Madrid. Que es curi i torni al fang. I  que els misògins feixistes centrin els seus acudits en els caragols del corrupte emèrit...». En un tancar i obrir d’ulls van aparèixer respostes criticant-la: «Karmele parlant de corrupció, àvia, per què no expliques tot el que has cobrat en negre quan treballaves en l’abocador» o «Més friqui cada dia», «Ja repapieges, àvia!».

Sense cap mena de dubte, en els darrers anys Karmele s’ha convertit en una gran defensora del procés català, tot i que va assegurar que no serveix per a  la política i ni l’interessa. Tanmateix, a finals del 2017 va deixar ben clara la seva postura en aquest tema quan va posar nua envoltada d’una estelada a la revista ‘Interviú’: «Crec en la independència de Catalunya per raons històriques, econòmiques i sentimentals i somio veure una Catalunya republicana, independent, laica, forta, potent i generosa».