Keko Martínez, el futbolista català que va passar de la ruïna a assesorar altres jugadors

Després de jugar a equips com el Terrassa, el Sabadell o el Tenerife a Segona, es va quedar sense diners. Ara fa 10 anys que dirigeix Ariete

Keko Martínez
Keko Martínez en la seva època com a jugador del Tenerife | Kekomartínez.es

La de Keko Martínez és una història molt habitual dins del món del futbol professional. Amb 15 de trajectòria professional entre Segona i Segona B en equips com el Terrassa, el Lleida, el Sabadell o el Tenerife, va passar de triomfar com a jugador a estar totalment a la ruïna. «M'he arruïnat una vegada i mitja», explicava al diari 'Marca'. Un cop superat el sotrac va tenir una idea: muntar Ariete, una assessoria per futbolistes que els aconsellés com gestionar els diners que guanyen amb el futbol.

El davanter barceloní explica que «amb 16 anys ja tenia bons ingressos i podia ajudar la meva família a casa». Tot i això, confessa que en la vida d'un futbolista existeixen una multitud de factors com «lesions, carreres frustrades, desil·lusions» que poden acabar amb el futur esportiu generant una sèrie de problemes econòmics.

 

Fa 10 anys que va crear Ariete «fruit del fracàs personal en una època de la meva vida». Relata que el seu objectiu és ajudar a excompanys perquè no pateixin econòmicament per «la mala o nul·la planificació, excés de despeses, inversions errònies, problemes fiscals o legals...». En aquesta dècada, la seva empresa ja ha tingut com a clients jugadors o entrenadors com Sergio Rico, Rubén Castro o Javi Gracia. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari