Koeman comunica que no compta amb Umtiti, Rakitic ni Vidal

Després de comunicar-ho a Suárez, Koeman es va posar en contacte amb aquests tres jugadors

Imatge de Koeman durant una roda de premsa
Després de comunicar-ho a Suárez, Koeman es va posar en contacte amb aquests tres jugadors | Twitter

El Barça està patint molts canvis en les últimes setmanes. Des de l'arribada de Koeman, han canviat moltes coses, les quals sembla que no estan agradant a tothom. Ja advertien que «es faran alguns canvis», però aquests canvis estan sorprenent molta gent. 

El primer ja es va començar a insinuar la setmana passada i el passat dilluns es va confirmar: Koeman comunicava a Luis Suárez que no comptava amb ell en el seu equip. Tot i això, i segons ha informat el diari 'El País', Koeman també es va posar en contacte amb tres jugadors més de la plantilla per transmetre'ls el mateix missatge. Es tracta de Rakitic, Arturo Vidal i Umtiti. 

Aposta pels jugadors joves

Josep Maria Bartomeu ja va anunciar en una entrevista la setmana passada alguns dels noms de jugadors que eren «intransferibles». «Hi ha molts jugadors joves: Ter Stegen, Lenglet, De Jong, Semedo, Dembélé, Griezmann. Són futbolistes amb els quals comptem molt amb ells en el futur», explicava el president del Barcelona. 

A més, Koeman a la seva presentació no va voler avançar cap nom. «Sé que hi ha jugadors amb certa edat que poden tenir dubtes sobre el rendiment, jo no, però s'ha de respectar a tots els jugadors. El pla és buscar el millor per a la plantilla. Però si s'han de prendre decisions, les prendrem. Però no m'agrada dir noms per respecte als jugadors», va assegurar l'holandès. 

Més jugadors sobre la palestra

Així doncs, el Barça està buscant prescindir de jugadors que tenen els contractes més elevats i amb recorregut al club limitat. El club blaugrana necessita disminuït el cost de la massa salarial — a Europa és la més alta, amb 392 milions d'euros cada temporada —.

A banda de l'uruguaià, els contractes de Rakitic, Arturo Vidal i Umtiti acaben el 2021, 2022 i 2023, respectivament, de manera que podrien anar abandonant el Barça a mesura que s'acaben els contractes, si no marxen abans. A més, hi ha dos jugadors que també estan sent estudiats, segons 'El País': Busquets i Jordi Alba.

Sobre aquesta 'purga' que està duent a terme Koeman hi ha moltes opinions. Hi ha qui creu que el FC Barcelona feia temps que necessitava aquesta «neteja», però també hi ha qui diu que són els pilars del club. 


Comentaris

envia el comentari