Laura Rosel copresentarà el 'Catalunya Vespre'

La periodista serà la conductora i editora de la segona franja del programa de 'Catalunya Ràdio'

Laura Rosel torna als estudis i als micròfons amb la incorporació a 'Catalunya Ràdio' a partir del setembre. La periodista copresentarà amb Kilian Sebrià el 'Catalunya Vespre', l'informatiu nocturn de l'emissora que s'emet entre les nou i les onze de la nit. Assumirà la segona franja del programa, més reflexiva i analítica, i en serà l'editora i conductora.

'Catalunya Vespre' renovarà el format i les sintonies

Un dels objectius de la incorporació de Rosel al programa és renovar-ne el format per oferir un gènere informatiu més d'autor. L'hora que presentarà Rosel, de 22 a 23, tindrà més col·laboradors i experts fora dels habituals en un intent de guanyar competitivitat. El programa en si també renovarà les sintonies i farà un canvi d'imatge per atraure nous oients i ser més competitiu.

A la mateixa franja horària, a RAC 1 s'emeten 'No ho sé', d'Agnès Marquès, i 'Tu diràs', de temàtica esportiva, que obtenen resultats d'audiència superiors al 'Catalunya Vespre'. Mentre el de Catalunya Ràdio se situa en uns 64.000 oients; el de Marquès n'obté 98.000 i l'esportiu 105.000.

Per això, la incorporació de Laura Rosel té l'objectiu que el 'Catalunya Vespre' innovi i sigui un programa copresentat.  El fitxatge, però, no es farà efectiu fins aquest dimecres, en què es debatrà al consell de govern  de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Laura Rosel torna als inicis de la seva trajectòria i deixa enrere les pantalles | Twitter (@FAQSTV3)

 

D'aquesta manera,  Laura Rosel torna als inicis de la seva trajectòria, ja que va començar sent editora a Ràdio Sabadell i després a RAC 1. Va fer el salt a les pantalles amb el programa '8 al dia' i a continuació amb el 'FAQS', que la va convertir en una de les presentadores més conegudes. Després que fos rellevada de forma inesperada, ha cuidat els seus passos i, ara per ara, col·labora a l''Ara Diumenge' amb una entrevista quinzenal.

També et pot interessar...