Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dues persones passegen per un passeig de Gràcia pràcticament buit. Imatge del 9 de gener del 2021

Al centre de Barcelona: la gran botiga que està a punt d'obrir i visitaràs segur

El local compta amb més de 2.000 metres quadrats

Peces de Lego
Lego obrirà una nova botiga al Passeig de Gràcia de Barcelona | Europa Press

Lego, l’empresa especialitzada en joguines de construcció, està molt a prop d’obrir una nova botiga al Passeig de Gràcia de Barcelona. Segons informa el mitjà ‘Idealista News’, l’empresa ja s’està preparant per obrir la persiana al número 9 del Passeig, en un local propietat de Landom, el ‘family office’ d’Almirall.

El local acaba de ser reformat, tal com informa el citat mitjà, i s’espera que en els pròxims mesos l’empresa Lego pugui obrir finalment a la ciutat comtal. Es tracta d’un establiment de 2.150 metres quadrats, ocupat fins a finals de l’any 2019 pel grup francès de moda Kiabi. Tot i que es va començar un procés per trobar un nou inquilí, la pandèmia del coronavirus va paralitzar la cerca i no s’ha pogut reprendre fins fa unes setmanes.

Lego aposta per Barcelona 

Aquesta botiga situada a Barcelona no seria la primera de l’empresa danesa a aterrar a Espanya. Actualment compta amb sis establiments repartits per tot l’Estat, en ciutats com Madrid, Saragossa o Sevilla, així com també a la mateixa ciutat comtal.

L’últim negoci que va situar-se al número 9 del Passeig, on està planejat que se situï la botiga de Lego, va durar dos anys després que el seu negoci no resultés tan rentable al centre de Barcelona com es pensava en un principi.

Segons informa ‘Idealista News’, els propietaris del local han situat el preu de sortida del local per 180.000 euros al mes, tot i que algunes fonts confirmen que aquesta xifra podria baixar fins els 150.000 mensuals.

Els negocis del Passeig de Gràcia, afectats per la crisi de la Covid

La crisi del coronavirus va provocar que grans marques haguessin d’abandonar el Passeig de Gràcia després del tancament dels serveis no essencials durant setmanes. Algunes botigues com Oysho, Nespresso i Desigual han hagut de tancar les seves portes després de no poder suportar la crisi provocada per la pandèmia.

Tot i això, moltes altres firmes han apostat pel Passeig de Gràcia per intentar remuntar els seus negocis en mig d’aquesta crisi. Alguns exemples són Nike, Balenciaga o Armani.