Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi en una imatge en blanc i negre mirant fixament a càmera

L'última compra de luxe de Leo Messi a Catalunya

El capità blaugrana segueix invertint en negocis paral·lels al futbol

Leo Messi en una imatge en blanc i negre mirant fixament a càmera
Leo Messi comprarà un hotel a la Vall d'Aran | Catalunya Diari

El món del futbol s'ha detingut durant uns mesos i els jugadors no han dubtat en invertir el seu temps i diners en altres passions i negocis. En el cas del  FC Barcelona, la seva plantilla ha estat una de les més afectades a causa de la baixada de sou que es va imposar a tot el primer equip per plantar cara a la crisi del coronavirus.

Així, no és d'estranyar que els jugadors blaugranes  decideixin invertir els seus diners mentre encara els duren. És el cas del capità  Leo Messi qui, segons avança 'Diari Segre' de Lleida, ultimarà en els pròxims dies la compra d'un hotel  situat a la Vall d'Aran.

Concretament, el capità blaugrana està disposat a adquirir l'Hotel Himalaia situat a la prestigiosa estació d'esquí de Baqueira Beret. Aquest hotel pertany actualment al grup 'Pierre & Vacances' i, tot i que encara no ha sortit a la llum l'oferta de l'argentí, l'edifici està situat a Vall de Ruda, una de les zones més prestigioses de Baqueira

Hotel Himalaia situat a Baqueira Beret, Vall d'Aran
L'Hotel Himalaia és un dels més glamurosos de Baqueira Beret | Booking

Es tracta d'un  luxós hotel de quatre estrelles  i 110 habitacions, les quals solen ser freqüentades per alts càrrecs a causa dels seus preus i la localització, que permet un ràpid accés a les pistes d'esquí.

Messi, un fanàtic de les compres d'hotels

No és la primera compra d'aquesta mena per la qual l'argentí ha decidit apostar. L'any 2017,  Leo Messi va arribar a un acord amb Majestic Group Hotels i posteriorment va adquirir diversos establiments d'aquesta cadena situats a Mallorca, Sitges i Eivissa.

Amb aquest moviment, l'argentí intenta deixar enrere la seva última derrota econòmica, per la qual va haver de liquidar la seva societat 'El Rincón de Rosario S.L', dedicada a la venda d'immobles. Aquest últim negoci va ocasionar-li pèrdues milionàries durant els últims anys, que ara sembla intentar recuperar amb la compra d'un dels hotels més glamurosos i visitats per aquells fanàtics de l'esquí i la neu.