Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi en una imatge en blanc i negre mirant fixament a càmera

Leo Messi s'emporta una sonada derrota econòmica: el negoci que acaba de liquidar

El blaugrana té pendent renovar contracte amb el club

Leo Messi en una imatge en blanc i negre mirant fixament a càmera
Leo Messi ha liquidat l'única empresa que administrava a Espanya | cedida

El coronavirus ha arribat amb milers de cops durs sota el braç. Tampoc Leo Messi s'escapa d'un fracàs empresarial. L'estrella del Barça ha liquidat la societat El Rincón de Rosario S.L., dedicada a la venda d'immobles, l'única empresa en la qual mantenia certa responsabilitat, essent-ne administrador solidari junt amb el seu germà Rodrigo, qui ara se'n queda al càrrec.

Sembla que la companyia no ha complert les expectatives que el davanter va marcar-se en crear-la, el 2008.  Registrava  pèrdues per valor de 355.386,09 euros en l'exercici de 2018, generant nombres negatius  en el seu patrimoni i passant la companyia a deure més del que tenia. Amb la  liquidació, es formalitza també una ampliació de capital de 750.085 euros per assumir els deutes que tenia l'empresa a curt termini, que ascendien a 751.113,42 euros.

Saldats els compromisos financers, Messi liquida l'única companyia on tenia responsabilitat.  Rodrigo Messi serà únic administrador de l'empresa, així com passa amb altres societats de la família, com el holding Limecu España 2010.

Els negocis de Messi giren principalment al voltant del sector immobiliari. El crack argentí, en aquesta línia, és propietari per exemple d'hotels com el MiM Ibiza, MiM Sitges i pròximament MiM Mallorca, gestionats pel grup Majestic (Majestic i Messi). Sota la societat Edificio Rostwer, llogua també oficines i places de pàrquing a la ciutat comtal. 

Ara, finalitzat un nou assumpte, queda pendent la seva renovació de contracte amb el Barcelona FC, que finalitza el pròxim 2021 Aquest Sant Joan farà 33 anys i veurem quants anys més continua al terreny de joc.

Soci de Piqué

Messi és soci també de Kosmos Global Tennis, empresa fundada i presidida per Gerard Piqué, promotor de la nova Copa Davis, que un rebrot de coronavirus posaria contra les cordes en la seva segona edició sota el control del blaugrana a la Caja Mágica.

Una societat a càrrec d'Antonella

Per la seva bandas, Antonella Roccuzzo, la dona de Leo Messi, sí que continua en canvi al capdavant d'una societat a Espanya: Roccbal 109 S.L., que administra junt amb Sofía Balbi, dona de Luis Suárez, que comercialitza sabates i complements de la mà de Sarkany, firma argentina especialitzada en calçat. Van tancar però la botiga d'avinguda Diagonal, en principi per dedicar-se als seus fills, tot i que les expectatives tampoc eren les desitjades.