Leo Messi

Leo Messi decideix el seu futur: Gerard Romero n'explica l'última hora

Gerard Romero explica que Leo Messi estudia diferents opcions per si decideix no seguir al PSG

El periodista esportiu Gerard Romero va deixar anar una bomba sobre Leo Messi que a poc a poc va cobrant força. Va anunciar que l'astre argentí no té intenció de renovar el contracte amb el PSG i ja es planteja diverses opcions.

Entre les més esperades hi ha el seu retorn al FC Barcelona, el club que l'ha vist créixer i li ha donat tot, però no és l'única possibilitat que contempla el bo de Leo Messi a hores d'ara.

Sap que el Barça passa un moment econòmic molt delicat i la seva tornada sembla difícil, per la qual cosa Messi no tanca les portes d'altres destinacions si decideix sortir del PSG i així ho ha explicat Gerard Romero al seu canal de Twitch.

El periodista espíritu Gerard Romero
Gerard Romero coneix el desig de Leo Messi | INSTAGRAM @gerardromero

Leo Messi acaba la seva vinculació amb el PSG aquest mateix estiu

El «30» del PSG acaba el contracte en molt pocs mesos, concretament, el 30 de juny del 2023. Aquest fet fa que Messi ja sigui lliure per negociar el seu futur a partir d'aquesta data, fet que ha fet saltar les alarmes i Gerard Romero té coses a dir.

En un primer moment, totes les informacions apuntaven que «la puça» seguiria a París una altra temporada. Tot i això, després de conquerir el Mundial de Qatar, les preferències de Leo Messi haurien fet un gir de 180 graus.

Així ho ha explicat Gerard Romero, periodista esportiu que coneix de primera mà tota la informació relacionada amb el FC Barcelona. En concret, el missatge ha estat que Messi no té pensat renovar.

Gerard Romero informa de les opcions que valora Leo Messi

Davant d'aquesta possibilitat, el futur de Leo Messi és tota una incògnita, però després d'escoltar a Gerard Romero, queda clar que el seu somni seria tornar al FC Barcelona.

Aquesta opció sembla viable, però les dificultats que travessa el club dels seus amors ho fan gairebé impossible i Gerard Romero ho sap, i per això ha plantejat altres escenaris pel futur de Leo Messi.

Per tant, el recent campió del món haurà de canviar les seves preferències i ja estudia tres opcions que han pres la davantera per sobre de la resta: la MLS, tornar a Argentina o la retirada.

La MLS somia amb Leo Messi

És prou conegut l'interès de la Major League Soccer per atraure jugadors estel·lars que acaben les seves carreres a Europa. Ja són diversos les estrelles que han travessat l'Atlàntic i gaudeixen d'una lliga en creixement que cada cop va a més.

Gerard Romero sap que per a Leo Messi la MLS sempre ha estat una opció real i, en concret, sembla que tots els focus se centren en l'Inter de Miami. L'equip americà, presidit per David Beckham, anhela poder tenir el millor jugador de tots els temps i farà tot el possible per aconseguir-ho.

L'arribada de Leo Messi als Estats Units suposaria un autèntic boom per a aquest esport i l'Inter de Miami sembla el millor posicionat per assolir-ho. Però aquesta no és l'única opció que té al cap Messi i Gerard Romero ens ho ha fet saber.

Leo Messi
Leo Messi pensa en la MLS | GTRES

La tornada a Newell's, una opció poc probable, però real

Leo Messi sempre ha manifestat el seu desig d'acabar la seva carrera futbolística al club que el va veure néixer: Newell's. Allà va donar els primers tocs a una pilota i és un lloc màgic per l'argentí.

Leo mai no s'ha amagat i ara que sembla que la seva sortida del PSG està gairebé decidida, ha de prendre una decisió. La seva tornada a Newell's suposaria un èxtasi pels seus compatriotes, que estan ansiosos que arribi el dia que el seu ídol decideixi tornar.

La retirada, una altra de les opcions en què pensa Leo Messi

Tot i això, malgrat que el seu desig és acabar la seva carrera a l'Argentina, després de conquistar la Copa del Món sembla que Leo Messi ja ha complert amb tots els seus reptes.

De fet, Gerard Romero ja ha avisat que el Mundial ha canviat Messi i que ara només busca gaudir del futbol en un entorn agradable. Si no ho aconsegueix, apostarà per la retirada.

En aquest sentit, el periodista esportiu ha explicat que Leo Messi pot acabar la seva carrera com a futbolista aquest mateix estiu si no hi ha res que el sedueixi. Gerard Romero sap que l'argentí ja ho ha guanyat tot i que només vol continuar jugant per gaudir.

Cares de Gerard i Leo
Gerard Romero informa sobre l'última de Messi | CANVA

Davant de tot aquest corrent informatiu, el PSG no s'ha quedat callat i, des de França, asseguren que Leo sí que renovarà i romandrà a París una altra temporada.

L'acord s'està negociant, però Gerard Romero coneix perfectament el desig de Messi i assegura tot el contrari. Diu que l'eminència del futbol no vol seguir i ja planeja la seva sortida. Entre les possibles destinacions hi ha el FC Barcelona, la MLS, tornar a Argentina o la retirada.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp